Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknál is úgy működik, hogy amikor szeretik a partnerüket, elsősorban azért szexelnek vele, mert lelki/érzelmi szempontból jelent sokat?
Szóval a testi kielégülés másodlagos, sőt, akkor is belemennének, ha garantált lenne (elméleti síkon), hogy nem lesz orgazmusuk a végén.
Tényleg érdekel, hogy ez mennyire jellemző, nem tudom megtippelni sem.
Hány éves vagy kérdező? 14?
A nők azon része, akik szeretik megélni a jó sexet, mind szereti, ha irányítasz, kicsit durvább vagy. Ez az minimum az orgazmus 50%-át kiteszi.
Mondanám, hogy sajnálom az eddigi nőidet, de egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem voltak sokan, és akkor nagyvonalú voltam, hogy egyáltalán elhiszem, hogy dugtál már valaha, és nem te vagy az álmodozó 14 éves valójában.
Mellesleg ja, ha eleve kényed-kedved szerint definiálod a jó szexet, akkor mindig azokról lehet majd kijelenteni, hogy szeretik a jó szexet, akik az olyantól lesznek boldogok. Ezzel a kis logikai csellel akkor is be tudod állítani a nők nagyját ilyennek, ha valójában az 5%-ukra igaz, amit írsz. Bár kétlem, hogy a te esetedben lehetne beszélni bármiféle cselről, valószínűbb, hogy fel se fogod, mi a baj a csőlátású gondolatmeneteddel.
Nem biztos h 14 éves.
Lehet ilyen nyaló fétises.
Én pl szeretek szoknyat felvetetni a nővel...aztán járkálgat benne én meg teljesen felcukkolom magam rajta ahogy bekukucskálok a szoknyája alá..
Leveszem a bugyiját..
Sőt ráguggoltatom az arcomra.
Annyi a különbség hogy miután megettem felfaltam, keményen meg is dugom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!