Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknál is úgy működik, hogy amikor szeretik a partnerüket, elsősorban azért szexelnek vele, mert lelki/érzelmi szempontból jelent sokat?
Szóval a testi kielégülés másodlagos, sőt, akkor is belemennének, ha garantált lenne (elméleti síkon), hogy nem lesz orgazmusuk a végén.
Tényleg érdekel, hogy ez mennyire jellemző, nem tudom megtippelni sem.
Nem.
Volt velem olyan, hogy semmi kedvem nem volt de belementem....
A felénél lelankadt a farkam.
Aztán elkezdtem azt csinálni a nőn amitől mindig feláll kedvetlenül is....erre a nő azt és úgy nem akarta.
Pff.
Nem is vagyok már vele.
Azóta is úgy hívom-farok lelankasztó
Ami még eszembe jutott érintőlegesen: nem jöhet szóba ezek szerint, hogy csak úgy kielégítsétek a nőt (kézzel/szájjal), és ne történjen más? Egyszer-egyszer. Mert a nők ezt pl. szokták csinálni fordítva, egyszerűen azért, hogy örömet szerezzenek, orgazmusuk nem lesz tőle.
Persze ezt nem azoktól kérdezem, akik rányomtak az első válaszlehetőségre, hanem minden más férfitól, aki itt volt.
De lehet, sőt biztos sokan csinálják is, de egy férfi se gondol közben ilyen homokos "lelki/érzelmi" baromságokra...
Azert nem működik ez, mert mondjuk ahogy írod viszonzatlanul elkezded nyalni a puniját amíg el nem élvez.
Te ezt úgy éled meg hogy önzetlenül boldoggá tetted....
De a nők mások.
Az lesz a fejében hogy
-micsoda macskajános már ez? Elnyalakodik itt aztán sehol a farka...meg sem dugott.
Illetve, hogy ekkora nyaligátor (höhöhö), hogy önzetlenül ad neki valamit. Hát mégis milyen férfi már ez. Inkább megcsalja egy igazi férfival, aki meg is dugja. Azt a nők is értik, előbbi csak összezavarja őket...
Pedig ilyen a nők többsége.
Leszop önzetlenül, rakhatod mindenféle pózokba, lefoghatod kiélheted magad rajta miközben ő el sem élvez..
És lelkileg ezektől sokkal jobban kielégül és kötődik mint a konkret orgazmustól.
#19 nem mond hülyeséget. Bár abban nem vagyok biztos hogy a nők többsége ilyen lenne, inkább csak ő találkozhatott többségében ezzel a típussal. De amúgy én is pont ilyen vagyok :)
(Privátot nem kérek köszi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!