Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire örült ötlet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire örült ötlet?

Figyelt kérdés
A páromat elvinném egy rosszlányhoz tanulni franciázni,mert sajnos nem elég jó ebben.Ugye vannak olyan csajok is akik panaszkodnak hogy a pasik nem tudnak nyalni,na mármost vannak bi rosszlányok is,akik szintén tanitanak.
2022. szept. 10. 16:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Szakításhoz elég lesz.
2022. szept. 10. 16:54
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Tanítsd te. Érzed mi a jó neked, irányítsd, segíts neki.
2022. szept. 10. 16:54
 3/15 anonim ***** válasza:
80%
Így akarsz engedéy szerezni a prostizásra. 😂 Okoos 😏
2022. szept. 10. 16:55
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
Es ha azutan se fogja tudni?
2022. szept. 10. 17:05
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Most... Mint nő... Az elején elég rosszul szoptam 😅 Az akkori párom tanítgatott. Most 20 vagyok, egyik pasimnak sincs panasza jelenleg rá.😄
2022. szept. 10. 17:18
 6/15 anonim ***** válasza:
33%
Inkább írasd be fuvolaszakkurba.
2022. szept. 10. 17:43
 7/15 anonim ***** válasza:
80%

Most... Most akkor mi a szitu??

Ki a csaj, ki a pasi? Mert amit el tudok képzelni hogy 2 csajról van szó. Esetleg nő a kérdező, és a pasiját kéne megtanítani (?)

Nem biztos hogy jól jársz egy olyan tanárral, aki ezt életvitel-szerűen űzi. Egyrészt egészségügyi okok (had ne mondjam), másrészt náluk a szakma része vastagon a színészet, csak hogy a pasi élvezzen már el, aztán húzzon el gyorsan. Harmadrészt lehet ráérez a K*rvázásra, és akkor mit csinálsz?

Én szívesen tanitanék. Egy-egy dolgot (technikai elem, mint nyalás és szopás), direktívát egy kis pszichológiaval, sőt szexuális felvilágosítást is vallalnék. Hetero férfi vagyok, és sajnálnám/sajnálom hogy ez a sok elméleti tudás és tapasztalat -jelen pillanatban- nem szolgálja olyan széleskörűen az emberiséget, mint amúgy lehetne.

F30

2022. szept. 10. 17:44
 8/15 anonim ***** válasza:

Őrült ötlet, hát persze. De ha te vagy a csaj, keresd fel ezt a sensual szájhőst. Aztán ha tényleg olyan ügyes mint ahogy demózza magát, akkor legalább lesz egy király csiklóorgazmusod. Vagy ha olyan nagy májer még a hüvelyi is összejöhet (mondjuk 1:1000-hez esélyjel)

De ha nem teljesít megfelelően, akkor egy lyukas garast se adj neki! 🤡

2022. szept. 10. 17:57
 9/15 anonim ***** válasza:

Nőként válaszolok, és a saját nevemben nyilatkozok: rám sosem volt panasz orál téren, sőt...

A titka az, hogy a férfit teljes mértékben el kell fogadni, testileg és lelkileg is. Az a nő, aki nem így szereti a párját, az orál közben nem azon van, hogy ösztönösen teszi, hanem erőlzetetten. A férfiaknál uez van. Az a férfi, aki a nőt nem fogadja el testileg-lelkileg, az a férfi orálozni sem tud rendesen a nővel. Az orál nem az hogy tanulni kell, hanem szó szerint élvezni ahogy érzed a másik ízeit. Amig ezt nem élvezi az, aki orált ad, az akárki akármit mondhat, de vsak felszínesen szereti a másikat.

2022. szept. 10. 18:39
 10/15 anonim ***** válasza:

9-es jókat mond, de túlzottan intellektuális, és sok energiát rakott a megfogalmazásba.

"hanem szó szerint élvezni ahogy érzed a másik ízeit"

Mi van, ha a másik nemiszervének nincs íze? Mert bizony tapasztaltam már én is, valamint az én farkincámnak sincs íze, se bűze. Rendszeresen tisztalkodom, és előváladékom sincs.

De abban egyetértünk, hogy ha ezt valaki csak kötelességtudatbol teszi, akkor az nem az igazi. Elég már annyi is hogy amúgy jól szopik, csak akkor épp fáradt vagy akármi. Nem. Inkább ne is csinálja.

Viszont nyilván kell egy technikai ismereti szint is, amit elmélet képzéssel, gyakorlattal, és fejlett analitikus képességekkel lehet leghamarabb elsajátítani. Ennek része az őszinte és nyílt kommunikáció is,kedves kérdező 😉

2022. szept. 10. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!