Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őrült ötlet összeköltözni ebben az esetben? Csak barátok vagyunk, elváltként, gyerekekkel.
Elváltam 2 gyerekkel. A legjobb barátom válófélben van, szintén 2 gyerekkel. Ő a munkája miatt nem tudja rendezni a gyerekeit, a feleségének nem kellenek. Arra gondoltunk, hogy össze költözünk. Nincs köztünk semmi, és nem is lesz. Ha ő megy randira én vigyázok a gyerekekre, ha én akkor meg ő. Nem nézne minket senki hülyének? Őrült ötlet?
Harmincas évek elején vagyunk mind a ketten.
Az ne érdekeljen, hogy hülyének néznek-e. Ha előrébb juttok így, az tök jó, nem hülye ötlet.
Egyetlen dolgot kalkuláljatok bele: nem sok nő és férfi fogja elhinni, hogy valóban nincs köztetek semmi, ez pedig megnehezíti a későbbi ismerkedést. De ez nyilván a jövő zenéje, csak ezt később érdemes lesz belekalkulálni.
"Ha ő megy randira én vigyázok a gyerekekre"
Persze, pillanatnyilag segítitek egymást, de mi lesz ha a randipartnerét oda akarja vinni estére? Kicsit furán nézne rád az biztos. Meg kínos szitu lesz, ha egyikőtöknek majd menni kell ha majd a másiknak összejön valami komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!