Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így jó ötlet lenne odaköltözni a barátomhoz?
Ez a nyerő:
"Masik opcio az hogy egyedul koltozik en maradok szuleimmel es heti parszor tudunk csak talalkozni."
Ne légy már ennyire megszédülve!
Úgyis akarsz továbbtanulni, majd annak a helye meghatározza a további terveket. (Kollégium, összeköltözés, stb)
Előre mondom - tapasztalatból! - hogy az egyetemet/főiskolát ne aszerint válaszd, hogy mi esik a pasidhoz közel, hanem hogy mivel szeretnél foglalkozni akár egy életen keresztül!
Amikor gyerekes családok tudnak távkapcsolatban élni munka miatt, talán a jó cél érdekében nektek is menni fog, hogy csak hétvégén találkoztok!
Miért lenne önzőség? Tegyük fel, hogy továbbtanulsz és mondjuk 24 éves korodig legfeljebb havi 50-100 ezer forint marad a jövedelmed. Akkor leghamarabb 6 év múlva költöztök össze?
Ha odáig jut egy kapcsolat, hogy mindkét fél szívesen összeköltözne, akkor semmiképp nem önzőség. Az meg szerintem természetes, hogy a terheinken a jövedelmünk arányában osztozunk (én is voltam így, saját lakás és jó fizu, miközben párom tanult és diákmelózott - még szép hogy a dolgok oroszlánrészét én álltam. azóta már változott a helyzet, most már neki is jó fizuja van. de a jövőben is bármikor adódhat úgy, hogy valamelyikünk nem keres jól)
"Amikor gyerekes családok tudnak távkapcsolatban élni munka miatt, talán a jó cél érdekében nektek is menni fog, hogy csak hétvégén találkoztok!"
Mondjuk inkább úgy: LÉTEZNEK olyan gyerekes családok, akik képesek távkapcsolatban élni, de az emberek többségnél a távolság elég komoly negatív hatással van a párkapcsolat alakulására.
Nem alberlet ezert nem kell fizetnie > no comment.
A szüleid helyében pedig nem adnék egy petákot sem a felnőttesdit játszásodhoz. ;)
Ha nagylány vagy összeköltözni a pároddal, tessék szépen melózni és nem anyuciék pénzén hesszelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!