Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A prostik szégyellik, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A prostik szégyellik, hogy prostik?

Figyelt kérdés

Ti elítélitek őket? Ex prostival kezdenétek párkapcsolatba, vagy kizáró ok?

Vannak férfi prostik is, vannak akik csak nőket szolgálnak ki. Így a kérdés mindkét nemhez szól.

2022. szept. 9. 11:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha szégyellnék nem hirdetnének . Max azok szégyellhetik akiket kényszerítenek.

Én mondjuk Smpixie.com-on hirdetek

BDSM és Fétishekkel foglalkozom .

Nem szégyenlem és szeretem amit csinálok. Jó pénz van benne. Ráadásul nem is kell lefeküdnöm a vendégeimmel,mert nem a szex miatt kérésnek fel .

2022. szept. 9. 11:51
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
Én 2 éve elmentem egy lányhoz, nagyon jó volt vele a szex, visszatérő vendég lettem, másfél éve pedig együtt vagyunk. Továbbra is űzi az ipart, de nagyon jól keres, ezért nem zavar, hogy mások is szexelnek vele, mert én gyári munkás vagyok, szinte éhbérért dolgozom. Viszont hátsóba nem engedi, csak nekem. Az az én kis szentélyem.
2022. szept. 9. 12:10
 13/19 anonim ***** válasza:
46%
Biztos van aki szégyelli és olyan is aki nyíltan vállalja és szereti is csinálni. Én személy szerint nem ítélem el, mert az ő dolga, de nem egy szimpatikus magatartás, hogyha valaki ezt az utat választotta.
2022. szept. 9. 12:26
 14/19 anonim ***** válasza:

Még büszkék is rá, azt hiszik, ők a valakik. Hogy miért, nem tudom, mert más is kereshet jól, plusz még csinálhat hozzá olyat is, amit szeret, és nem ég ki tőle.

A prostik képesek egy négydiplomás, doktorált, náluk 2x annyi idős férfivel is úgy beszélni, mint a kutyájukkal. Szóval nem tűnik úgy, hogy szégyellik.

Nyilván ha összeillenék a lánnyal tökéletesen minden szempontból, nem a múltja lenne a döntő.

2022. szept. 9. 12:36
 15/19 anonim ***** válasza:
45%
Kárdező, neked kellene szégyellned magad, hogy mennyi hülyeséget irkálsz itt kommentekben a nevedet vállalva és azt hiszed magadról, hogy te mindenkinél jobb vagy. Nem hinném, hogy az oldalon erre bárki is kíváncsi lenne.
2022. szept. 9. 12:39
 16/19 A kérdező kommentje:
15, én legalább vállalom a "nevem". Ha nem tetszik, nem kell olvasni amit írok.
2022. szept. 9. 12:44
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én összejönnék egy prostival.
2022. szept. 9. 13:05
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha mindketten szeretjük egymást és ő lezárta életének ezt a szakaszát, miért ne jönnék vele össze? Az embert nézem, nem a nemiszerve műszaki állapotát.
2022. szept. 9. 13:37
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szégyellik, max titkolják.

És igen, gond nélkül összejönnék vele, olyan személyiség.

2022. szept. 9. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!