Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostik szégyellik, hogy prostik?
Figyelt kérdés
Ti elítélitek őket? Ex prostival kezdenétek párkapcsolatba, vagy kizáró ok?
Vannak férfi prostik is, vannak akik csak nőket szolgálnak ki. Így a kérdés mindkét nemhez szól.
én volt hogy összejöttem egy prostival de szét is mentünk. nincs kis szerszámom de az övé úgy el volt használva hogy alig éreztem valamit szex közben - és ő is
2022. szept. 9. 11:22
2/19 anonim válasza:
Hát nem jönnék össze prostival de van baráti kapcsolatom prostival szinte az összes haverom megdugta... Jóba vagyunk de semmi több
2022. szept. 9. 11:22
3/19 anonim válasza:
Régen azt mondták "k.rvából lesz a legjobb feleség". 🤣
Ettől függetlenül én nem kezdenék párkapcsolatot exprostival, de nm ítélem el őket, ez is egy szakma és nyilvánvalóan van rá társadalmi igény, ha nem volna, már rég megszűnt volna.
2022. szept. 9. 11:27
4/19 anonim válasza:
Van amelyik igen, van amelyik egyáltalán nem.
Nem ítélek el senkit. Legrosszabb esetben elkerülöm.
A legtöbb nőre nincs ráírva, hogy exprosti. Szóval előfordulhat hogy kifogok egyet... Nem automatikus kizáró ok.
29/F
2022. szept. 9. 11:30
5/19 anonim válasza:
Egyszwr majdnem összejöttem egy prostival, de végül nem tettem. De nem lenne vele semmi gondom, számomra a szex nagyon fontos egy kapcsolatban és egy kicsit szvinger hajlamú is vagyok szóval nem zavarna.
2022. szept. 9. 11:31
6/19 anonim válasza:
Én azt bírom hogy menőznek vele sokszor nem szégyellem sok pénzem van sexy vagyok.. amikor meg felhívod akkor meg jaj most nem tudok beszélni boltban vagy juj meg ne hallják hogy 15ért púzóba lehet rakni mert az már gáz nem értem őket
2022. szept. 9. 11:36
7/19 anonim válasza:
#1 Nem azért volt tág, mert prostiként el lett használva. A hüvely egy izmos szerv, a sok szex inkább erősíti. Hidd el, magamról tudom. Ha egyetlen partnerrel dugna napi többször, szerinted akkor is elhasználódna? Hidd el, ez nem így működik. Alkati adottság, hogy valaki felizguláskor baromira kitágul. Olykor rászoríthat, csinálhat Kegel gyakorlatokat, de a genetikán nem tud változtatni.
2022. szept. 9. 11:44
8/19 anonim válasza:
A többség elhallgatja a környezete (főleg a család előtt) mi a "foglalkozása", de nem mindegyik. Az út szélén állók akiknél sokszor "családi mesterség" kb. mindenki tudja és nem hallgatja el.
Nem ítélem el őket, de nem valószínű hogy összejönnék egy prostival, de nagyon sok minden függ az egyéntől. A sima útszélivel nem valószínű hogy megtalálnám a közös hangot "fejben".
2022. szept. 9. 11:46
9/19 anonim válasza:
Mi a baj a prostikkal?
2022. szept. 9. 11:47
10/19 anonim válasza:
A mai társadalom nagy része már elfogadja, de azért nem a büszkeség szakmája még ma sem, így vannak akik azért titkolják, mert nyilván szégyenlik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!