Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már úgy, hogy szex közben a pasinak véletlenül megütöttétek a golyóit?
Igen jártunk így.Én meg ezért véletlen alcsúcson pattintottam.
Kicsit részleteznéd ezt a "véletlen" szituációt mert eleg nehezen tudom elképzelni hogy véletlen valakit tökön rugnak vagy ütnek..
pl. valami hirtelen rossz mozdulattól megütődik.
Nem rúgásra gondoltam, hanem rossz kézmozdulatra, vagy ilyesmi.
Ah értem.Nem jártam így.Ha ilyesmi lenne az vlszinű kellemetlen szitu es kis szünetet kérnék.
Ami volt az,hogy majdnem sikerült betörnöm a farkamat lovaglópózban.Hat mitmondjak nem volt egy kellemes érzes.Viszont tudtuk folytatni azert.
Amire emlekszem még hogy begörcsölt a combom.Na az is elég demoralizaló tud lenni.
Jaj de hányszor szegény..
Kissé magasabb lett a hangja
Jaj. Volt.
Még most is szarul érzem magam miatta :(
Ha pasi vagy akkor pontosan tudod milyen amikor erősebben megütik a golyókat, a csillagokat látod és derékszögbe görnyedsz a fájdalomtól.
Ha nő vagy akkor meg a fentieket vedd figyelembe - k.rvááááááááára fáj! A golyók elég érzékenyek, ha a kezedbe kerül bánj úgy vele úgy mint a hímestojással, ütésre, nyomásra rendkívül érzékeny. Lehet vele játszadozni (van aki szereti is), de csak nagyon finoman.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!