Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, pénzért lefeküdnétek egy 36 éves, ronda, szűz pasival?
Érdekes vagy nem, attól még lehet köztük igazi szexbáró. Mert gondolom egy sem érintett még, pláne nem pucéran, és végképp olyan nem aki annyira biztos a dolgában hogy elfogadjon egy kis paraszolvenciát is.
Nyugodtan cáfolj meg, ha tévednék. De mindegy is mi volt mással, az rólam nem árul el semmit. Rosszat sem, jót sem.
sensual_man: Elég gyenge próbálkozás, hogy itt próbálsz partnert találni szexre. Meg hát az a barátságos belső nem igazán jön át az oldalon a válaszaidban, ugyanolyan általánosító primitív ember vagy, mint az oldalon a válaszolók 90%-a.
Ja, meg én is tudnám mondani, ha akarnám, hogy én hú de jó vagyok, nem úgy mint a többiek. De nem mondok ilyet, mert minek? Nem vagyok rászorulva, hogy egy anonim oldalon fényezzem magam. Egy mélabús introvertált unalmas kisgyerek vagy, aki sír, ha sokan lepontozzák. Felnőtt nem így viselkedik.
pénz nélkül is. nagyon ki vagyok éhezve, de csúnya vagyok, így nem nem igazán találok olyat, aki lefeküdne velem
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!