Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kell mindig szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell mindig szexelni akármikor találkozunk? Kezdem megutálni a pasikat

Figyelt kérdés

Ha kapcsolat kezdődik, vagy van azaz együtt járunk, akármikor találkozunk elmegyünk ide oda, vagy programokra szórakozni, enni, bárhova, MINDIG nekik az a nap "fénypontja" csak, hogy szexelni fognak ill szexelnek velem.

Együtt élésnél vannak ugyan alkalmak amikor nem kell minden nap, de költözes nelküli együtt járásnál ha találkozunk heti 3 szor 4 szer vagy 5 szor, akkor heti 3-4-5 ször kell lefeküdni velük. Olyan soha nincs hogy egy nap ha egyutt vagyunk megússzam a szexet

Igy nagyon sokszor próbálom a találkozokat gyorsan letudni, azaz max fél órára összeszaladok vele, kamuzom hogy dolgom van, és lelépek.

Miért nem lehet csak romantikázni szórakozni vagy bulizni vagy bandázni ÉLNI, jokedvuen viccelodve lazán szeretve hogy pl egy teljes nap csak ennyibol áll szex nélkul?

Lerázzam inkább ma is a barátom inkabb fel ora mulva hogy dolgom van?

Mindegyik ilyen:(

#szex #programok #teljes napok
2022. szept. 8. 10:03
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 A kérdező kommentje:

7 nem érted hiába dobom ha mindegyik ilyen!

Elso kérdésuk hogy neked nem hiányzik? (Jóformán lefrigideznének. Pedig van ösztönöm szeretem a szexet de nekem nem kell ez igy hogy ez a nap kotelező fenypontja)

Barátom is kezdett mwr gyanakodni azon hogy pl miert csak akkor akarom a szexet ha pl iszok direkt ki akar próbálni jozanul hogy akkor akarom e őt(ugyanis tényleg ma is leoltottam nem akarok találkozni sem es kezd feltunni neki ha iszok akkor akarok vele programokat szexet mindent, jozanul meg semmit. Ma akart volna jozanul tesztelni. De már el is kuldtem jozanul..)

2022. szept. 8. 10:17
 12/62 anonim ***** válasza:
83%
Egy normális alkalmazkodó férfi kell neked, ennyi!
2022. szept. 8. 10:17
 13/62 A kérdező kommentje:
9 nekem a tobbi része érdekelne a kapcsolatnak. A programok romantika az ÉLET. De ezekért ugy érzem mindig szexet KELL adnom. Nem akarok.
2022. szept. 8. 10:18
 14/62 anonim ***** válasza:
56%
Hogy milyen teszt, meg többes szám? Már zavaros! Menjünk át privátba!
2022. szept. 8. 10:19
 15/62 anonim ***** válasza:
59%

Szia.

Nekem elég lenne havi 1-2 szex is, a maradék napokon szexmentes programokat csinálhatnánk😊

2022. szept. 8. 10:19
 16/62 anonim ***** válasza:
19%

A legtöbb embernek fontos helyen van a szex és jó esetben nagyon várja a párjával, ez van.

Jöjjél össze impotens pasival vagy vegyél macskákat.

2022. szept. 8. 10:20
 17/62 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne picsogj lépj ki!
2022. szept. 8. 10:20
 18/62 anonim ***** válasza:
55%

kérdező, amúgy itt a GYK-n akkor is lesznek jelentkezőid, ha évente egyszer igényelsz szexet

de valószínűleg még nálad is gázosabb arcok.

2022. szept. 8. 10:22
 19/62 anonim ***** válasza:

Gyere privátba beszéljük ezt meg!

Mert csak picsogsz, ahhelyett hogy tennél is valamit!

2022. szept. 8. 10:23
 20/62 A kérdező kommentje:

Szakitani akartam, ő nem, adtam esélyt. Azota sginte csak ugy talalkozom vele hogy elmegyunk valahova vagy programokra haverokhoz barhova ahol en iszok es utana szex van.

Jozanul általában elkuldom nem akarok vele lenni szexet meg pláne nem.

Ez kezd neki feltűnni. Igy azt mondta MA nem fogok inni ugy akar velem lenni mert olyan erzése van hogy csak ittasan vagyok vele másképp meg nem. Meg zavarja az is hogy nem is emlékszem a szexre. Pl faggat hogyan kezdtük el? Es nem tudom.(a fene se tartja észben azt hogy mikor hogy kezdtuk mikor milyen pózokban csinaltuk hogy vokta finish. Kb 5 perc alatt felejtem el. Az ilyeneken ki van bukva.)

2022. szept. 8. 10:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!