Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell mindig szexelni akármikor találkozunk? Kezdem megutálni a pasikat
Ha kapcsolat kezdődik, vagy van azaz együtt járunk, akármikor találkozunk elmegyünk ide oda, vagy programokra szórakozni, enni, bárhova, MINDIG nekik az a nap "fénypontja" csak, hogy szexelni fognak ill szexelnek velem.
Együtt élésnél vannak ugyan alkalmak amikor nem kell minden nap, de költözes nelküli együtt járásnál ha találkozunk heti 3 szor 4 szer vagy 5 szor, akkor heti 3-4-5 ször kell lefeküdni velük. Olyan soha nincs hogy egy nap ha egyutt vagyunk megússzam a szexet
Igy nagyon sokszor próbálom a találkozokat gyorsan letudni, azaz max fél órára összeszaladok vele, kamuzom hogy dolgom van, és lelépek.
Miért nem lehet csak romantikázni szórakozni vagy bulizni vagy bandázni ÉLNI, jokedvuen viccelodve lazán szeretve hogy pl egy teljes nap csak ennyibol áll szex nélkul?
Lerázzam inkább ma is a barátom inkabb fel ora mulva hogy dolgom van?
Mindegyik ilyen:(
Na rád vártam!
Összebújás, beszélgetés, szabadidős program.
Van kedved beszélgetni?
Vagy azt csinalom most hogy gyorsan essunk tul a szexen, és lehet menni. Nem aakrok igy vele sem lenni. M9ndtam neki nem érek rá egesz nap fél vagy 1 órám van csak.
Kerdezte miért? Mindtam neki amugy sincs értelme találkozni. Megsertodott. De a szexet ugysem fogja kihagyni. De inkabb velük se akarok már lenni meg időt tolteni sem.
Rázd le mindegyiket!
Beszélgess velem! Nem vagyok szexorientált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!