Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek? Van egy srác, akivel neten sokat beszélek, de ha találkozunk és elmegyek vele valahova biztos hogy konfliktus is lesz. kifejtem lent.
Figyelt kérdés
Szóval, ami fontos hogy teljesen különböző személyiségek vagyunk. Ő extroveltált, én introveltált, ő sokat beszél, én keveset. Fő gond a kommunikáció hiánya, legnagyobb részben a szexről akar beszélni, ami nekem nagyon kellemetlen. Eleinte sokat beszélgetésünk üzibe is, már egyre ritkább.. Megfog halni ez az egész?2022. máj. 31. 19:42
2/6 anonim válasza:
Olyanok vagytok ketten, mint a tűz és a víz
Egyáltalán nem illetek össze
Nem zsák és a foltja, hanem a zsák és az olló
3/6 anonim válasza:
Nem fog meghalni. Soha nem is élt (csak annyira, mint Godzilla (a képernyőn élt, másutt nem).
De ha tévedek akkor biztos h te leszel a gyilkosa ennek a sztorinak. Ha segítség kell , rám számíthatsz. Nem csak nyers vagyok -olykor-, hanem empatikus is, és a szexualitás minden tiszta formájának gyakorlott művelője.
Magyarán: csinálj velem valamit (simi,petting , szex), és lesz miről beszélgetned. Mert tudom hogy szűz vagy, ezért a görcsösség
4/6 anonim válasza:
T'dod vannak olyan ellentétes személyiségű emberek ahol a két tulajdonság pompásan kiegészíti egymást. Meg vannak olyan sztorik ahol ez csak feszkót jelent. Nálatok az utóbbi játszik a leírásod alapján. Nincs meg köztetek az a tudat alatti kémia ami kellene a közös hullámhosszhoz.
5/6 anonim válasza:
Meg, de ha kényelmetlen a dolog, miért nem halasztod meg te magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!