Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sorozatos konfliktusok és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sorozatos konfliktusok és problémák miatt már egyáltalán nem működik a szex?

Figyelt kérdés

Párommal nagyon ellentétes jellemek vagyunk a kapcsolat első fél évében alapvetően nem volt gond a szexel, párszor párom nekem esett, hogy én nem élvezem stb mert én nem mutatom úgy ki engem pedig a konflikusok nagyon megviselnek,

majd volt egy húzósabb időszak nagyon sok veszekedés stb és onnantól minden szexualitás lejtmenetbe került, ha ő próbálkozik azonnal kattan az agyam és azonnal rá görcsölök és támadásnak érzékelve elutasítom azonnal védekezek, és már már oda jutottunk hogy esténként erre görcsölök rá,

hogy jön át akkor mi van ha rá görcsököök baj lesz stb és persze hogy így baj is lesz. Örökös körforgásba kerülök emiatt rengeteg a veszekedés, jó ha 2 hetente össze jön egy pedig mikor összejön rohadt jó mindkettőnknek, és én is akár naponta is kívánnám, de egyszerűen bezárkózom és görcsölök.

Valakinek volt már hasonló már tényleg nem tudom hogy tudnák ebbő a hurokból kiugrani.

2021. nov. 30. 16:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Elárulod, hogy miért vagytok együtt?:) csak mert ez egy szar kapcsolatnak tűnik. Ha ennyi ellentétes jellemek vagytok, úgysem fog működni hosszútávon. Hova ez a ragaszkodás, ha még rövidtávon is rossz a kapcsolat?
2021. nov. 30. 16:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Tudod a szex mással is lehet jó. Még olyan is lehet akivel várod a találkozást és nem "rágörcsölsz".

Viszont ha valaki alapvetően negatív érzéseket kelt benned, akkor nem tudom miért is a pasid.

Az utolsó kérdésedre: igen.. én ezért váltam el, mert gyomorgyörcsben nem lehet élni és úgy sem ha a szex meló és nem élvezet.

2021. nov. 30. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!