Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ez ellen, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ez ellen, vagy hogyan alakítsam az életem?

Figyelt kérdés

Kezd úgymond elegem lenni a szexualitásból, férfiként. Nem látom értelmét, állandó hormoningadozás, visszatérő álmok meztelen nőkről, ébren is megnézem őket, nem tudok kielégülni párkapcsolatban sem, nagyon sokat azon jár az eszem, de unom már, szvsz lényegi dolgoktól teljesen eltereli a figyelmemet.

Pár napig nem maszturbálok vagy vagyok a párommal akkor már minden bajom van, de ha meg előbbi rendszeres, akkor még rosszabbul vagyok, ki nem elégülök, de legalább megcsömörlök az egésztől...

Mi lehet a problémám? Szexuálpszichilógus tud segíteni érdemben, tanácsokkal?

2022. szept. 8. 09:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, keress fel egy jó szakembert! Nem önmagában szexualitással van problémád (mert amit leírtál "jelenségként" - szexuális vágy - egy teljesen természetes jelenség) az csak egy lecsapódási felülete a mélyebben meglévő pszichés problémáidnak.
2022. szept. 8. 09:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy természetes, de rendkívül idegesít hogy párkapcsolatban állandóan azon agyalok, hogy már megint akarom, de mással lehetőleg, és félek, belül mindig mással akarnám. Ez így nem járja...
2022. szept. 8. 10:25
 3/7 anonim ***** válasza:
#2 mármint hogy mással? Te akarsz másik nőt dugni, vagy azt szeretnéd hogy a párod dugja más? Nem mindegy...
2022. szept. 8. 10:31
 4/7 A kérdező kommentje:
#3 nem fogalmaznék ilyen profánul, de előbbi...
2022. szept. 8. 12:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Milyen idős vagy?
2022. szept. 8. 13:25
 6/7 anonim ***** válasza:
#3 szofisztikáltan is fogalmazhatnék, de egy anonim fórumon felesleges eufemizálni. Azaz szimplán más nőkre is vágysz. Ennek elég sok oka lehet, kezdve a kapcsolat érzelmi erősségének megkopásától addig hogy van olyan "típus" aki sosem fog leállni, ha Miss Word a felesége akkor sem. Ha jól értem ez okoz benned szorongást. Keress fel egy jó szakembert, mert ennek elég sok oka lehet - így a megoldás is ennek megfelelően elég sokrétű (lehet nem is való neked a monogám kapcsolat).
2022. szept. 8. 14:19
 7/7 A kérdező kommentje:
"van olyan "típus" aki sosem fog leállni" nem ebbe a csoportba tartozok
2022. szept. 8. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!