Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mit csinálhatnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csinálhatnak ez ellen a félelmem ellen?

Figyelt kérdés
Szóval félek, hogy a barátom kedvét elveszem a szextől, ha lát elélvezni. Megmondták már nekem, hogy nem szép. Ezért mindig kutyában, fordított lovaglóban, kanál pózban és ilyesmiben csináltuk. Ilyenkor igyekszem halkan, és akkor alig veszi észre. De őt ez zavarja, és kitalálta, hogy szeretne kinyalni és megujjazni. És hogy így biztosan biztonságosnak fogom érezni. De hogy én menjek el ügy, hogy a keze és a szája is ott van??? Remélem eddig nem vette észre, de néha van egy kis spricc, ami ilyenkor baromi gáz. Egyszer próbáltam mással, de nem tetszett neki, nyilván a barátomnak sem fog. Emiatt folyton feszengek szex közben, hogy ne válasszon olyan pózt ami nem jó, ne legyek annyira hangos és lehetőleg ne legyen semmi spriccelés.😅 Kezdek ebbe nagyon belefáradni, de akkor is félek… 23N

2022. aug. 27. 10:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Én imádnám, ha nekem spriccelnének. Felőlem az arcom is tocsoghatna a puncinedvtől. Nem sok nő tud ilyet
2022. aug. 27. 10:24
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
összes pasi imádta nálam N
2022. aug. 27. 10:27
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
sztem senki se élvez el szépen, de kit érdekel? N
2022. aug. 27. 10:27
 4/12 anonim ***** válasza:
42%
Ebből kb semmit nem értettem xdd
2022. aug. 27. 10:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Idiótákkal voltál eddig!

Nem szép amikor egy nőnek orgazmusa van, élvez?

Az akkor nem is tudom, nem férfi, vagy kisfiú!

2022. aug. 27. 10:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy férfi látja, hogy a nő élvez, tripla lesz az ő élvezése is.

Ha titkolod, egy idő után megunja, hogy hiába próbál neked is élvezetet szerezni, és úgy érzi, nem érdemes veled foglalkoznia.

Ebből pedig szakítás lesz, és csak magadat okolhatod értelmetlen félelmeid miatt.

2022. aug. 27. 11:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én kimondottan élvezem, ha a számba, és az arcomra spriccel a barátnőm. Semmi undi, vagy megalázó nincs benne.

Gondolom, neked is jó látni, ha a barátodnak orgazmusa van, ha látod, hogy elélvez. Talán még a szádba is elmehet. Nekünk, férfiaknak is pont ugyanolyan jó érzés, ha orgazmust váltunk ki a partnerünkből. Nyilván létezik olyan férfi, és nő, aki undorodik a másik testnedveitől, de szerintem ők vannak kevesebben.

2022. aug. 27. 11:14
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha baja van ezzel, nem örül neki, sőt még a tudtodra is adja akkor a sráccal van a baj. Beszélj őszintén a barátoddal a félelmedről. Először próbáljátok meg orál nélkül a dolgot. Szerintem nem olyan élményed lesz mint korábban. Olyan szomorúan hangzik, hogy nem szeretnéd, hogy a pasi lássa a pofidat intim együttlét közben.
2022. aug. 27. 12:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A világ legszebb dolga a női orgazmus. De tényleg. Csak engedd ki magadból😎
2022. aug. 27. 12:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Én imádnám, ahogy elélvezel.
2022. aug. 27. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!