A labamon es a honaljamon nagyon suru a szor, valaki valamit tudna ajanlani, hogy mit csinalhatnek ez ellen?
Gyantazni szoktam a labam, de attol piros pottyos lesz. A honaljamon meg nem merem hasznalni a gyantat.
Valaki tudna valamit ajanlani? Lehetoleg olcso/esetleg hazi megoldast.
16/L
- borotva
- szőrtelenítőkrém (bár ez egy idő után ártalmas, mert bőrön keresztül beszívódik a szervezetbe)
Amúgy manapság kezd divatba jönni a természetes szőrzet. Egyre több híresség hagyja a szőrt magán.
Pl: Madonna is ezt élteti most
Koszi a valaszt!
Nem tudom igazabol azok a dragabb kremek mennyire hatnanak.. de akar olyat is vennek.
En nem akarom kovetni az uj “divatot”😂.
A túlzott szőrösödés hátterében hormonális probléma is állhat, nem ártana megnézetned magad háziorvossal és nőgyógyásszal is.
Illetve ezt olvasd el (PCOS betegség, más forrás is jó, az elsőt adtam): [link]
Sok nőnél előfordul.
az epilátor nekem nagyon bevált.hónaljra is.
nem szabad utána fürdeni, akkor nem gyullad be.
ma 18:38-nak
A borotva sem erősíti a szőrt. Nem is tudja, mert a borotva csak a bőr felszínén tud végig menni, és ott vágja le a szőrt. Magát a szőrhagymát nem érinti mert az mélyen a bőr alatt van. Csak azért hiszik sokan, hogy erősíti, mert a szőrzet ha nincs vágva, akkor idővel kopik, vagy a nap hatására világosodik. Borotválásnál az elvékonyodott, kivilágosított szőrt levágjuk, így a bőr alól az a szőr bújik ki ami még nem lett igénybe véve.
A szőrtelenítőkrémeknél nem mindig jó a drága, márkás. Hiszen a szőrtelenítőkben olyan kémiai anyagok vannak, amik hosszú távon árthat a szervezetednek, mert bőrön keresztül beszívódik.
Legjobb megoldás az epilálás, borotválás.
A szőrtelenítő krémet, felejtsd el!!! Pöceszagú, ártalmas kémuai vacak, hatástalanabb a borotvánál és irritáló, pepecselős.
Epilátor!!! Illetve a gyanta pirossága is elmúlik egy este alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!