Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit csinálhatnék ez ellen a...

Mit csinálhatnék ez ellen a önbizalomhiányos probléma ellen?

Figyelt kérdés

22 éves srác vagyok alig nyomok 58 kilot és nagyon magas vagyok Sokan tesznek is rá megjegyzést de csak tönnyire viccesen én meg komoylan veszek mindent és mindenkit .

Mindig mindenkinek meg akarok felelni 80 -90 százalékban, de ezzel mindent elrontok mert ha társaságban kell dolgoznom akkor leblokkolok főleg ha néznek amikor valamit csinálok tiszta stressz vagyok és nem tudok enni sem sokáig , rühellem ha segittenek nekem főleg ha néznek inkább megcsinálok egyedül mindent, akkor vagyok önmagam. És a helyzet az utolsó egy évben rosszabodott valamint utálom ha valakit betanittanak a cégnél arra a feladatra amit én is szokok napi szinten csinálni ,mert azt hiszem hogy nem felelek meg valahol tudom hogy megfelelek csak stresszelek napokig rajta a munkahelyen.

Főleg a legrosszabb ha néznek mikor valamit csinálok tök pofonegyszerű feladatokat is elrontok ezzel .

Nemrég látták hogy egyedül nagyon hamar egyszerűen megtudtam csinálni egy adott könnyű feladatot amint odajött egy koégám el is rontottam kérdezve ,Hogy miért stresszeltem be ... Nemtudtam rá felelni ..

Valaki megoldás ?

2016. szept. 6. 18:27
 1/6 A kérdező kommentje:
Az értelmes válaszokat nagyon megköszönném !
2016. szept. 6. 18:30
 2/6 TR75 ***** válasza:

Hát, van az úgy, hogy egy ember ilyen. Én sem szeretem, ha figyelik, amit csinálok, olyankor én is hajlamos vagyok hibázni, én ezt megszoktam. Jobban szeretnék magamban dolgozni, de csapatmunkát végzek; az segít, hogy mindenkinek megvan a részfeladata, és nem ér rá odafigyelni a másikra, csak akkor, ha nem csinál semmit (amit viszont mindenki rossz szemmel néz).

A túlzott megfelelni akarás és makszimalizmus nem megfelelő hozzáállás; ne értsd félre, nem deviánsnak kell lenni és magasról tenni mindenre, de el kell tudni fogadni a korlátainkat, hogy élni tudjunk. Ha te elmondhatod magadról, hogy saját magad (érzelmi vagy/és fizikai vagy/és pénzügyi) kizsákmányolása nélkül megtetted, amit tudtál, akkor ez elég kell legyen. Ha nem az, akkor ott túlzásba estél (ebből a szempontból pedig mások véleménye irreleváns).

Valamikor én is sovány voltam (190/65), de ez elmúlt :-D

2016. szept. 6. 18:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi amugy márt szedtem nagyon sok magne b6 ot most magnesium complexumot is szedek a gyomorideg meg ezek ellen de nem segitt sajnos mondták hogy olvassak meg nélzzek popper péter videokat meg csernus imrét valahogy nincs hatása az agyamra nemtudom hogy mit tehetnék sajnos alapiskolátol ilyen vagyok van egy nem kellemes multom is lehet ez annak a hatása vagy nemtudom ez mellé még társul egy fétis is .
2016. szept. 6. 19:10
 4/6 TR75 ***** válasza:
Én multivitamint szedtem, hatásos volt :-D
2016. szept. 6. 19:33
 5/6 A kérdező kommentje:
ÉN is márt használtam de nemsegitett :S
2016. szept. 7. 21:16
 6/6 TR75 ***** válasza:
Hát, ugye, egyéntől is függ...
2016. szept. 8. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!