Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet azért tenni hogy egy nőnek ne teher legyen a szex?
Figyelt kérdés
Nők egy részénél tapasztalható az a hozzáállás hogy a szex egy letúdandó feladat, a férfi hülye stikje amit nekik kell. Mit lehet tenni hogy ez változzon? Hogy ugy áljón hozzá hogy ő ezt akarja?#hozzáállás #Letudni való feladat
2022. szept. 7. 18:30
11/18 anonim válasza:
Hát tizes... A válaszodat olvasva az öxs jutott eszembe, aki a tenyerén hordozta a csajt... Majd kiderült hogy a lány végig csak érdekből volt vele, és végig csak hülyítette, hogy mennyire szereti... Szóval ezzel a tenyeren hordozással is csak óvatosan.
12/18 anonim válasza:
A legjobb az, ha a nő is élvezi a szexet, kb. hasonló gyakorisággal, veled.
Sok nő (és pasi is amúgy) ilyen... nem élvezi úgy igazán a szexet, vagy csak ritkán van hozzá kedve, akkor is csak célratörően.
13/18 anonim válasza:
Segíts neki a házimunkában,akkor nem fárad el annyira, és nem csak nyűg lesz.
14/18 anonim válasza:
#13: A házimunka 80%-át én csinálom, pattanok minden szavára, mindig a kedvére teszek, mégis csak nyűg a szex a feleségemnek.
15/18 anonim válasza:
Mert ez a házimunka-dolog ott működik csak, ahol amúgy az asszony kívánja a szexet, csak nincs rá hónapokig 20-30 perce, mert szegénynek be kell pakolni a mosógépbe. Vagyis sehol.
Az egyik csajom szokta mondani: a papucsot kiteszem az ajtó elé.
16/18 anonim válasza:
En regen pont ilyen voltam, de mióta a mostani páromat megismertem igazi kis nimfoman lettem. 😁
A megfelelő személy kellett csak.
17/18 anonim válasza:
Ritkítani kell az alkalmakat. Mi nők messze nem kívánjuk olyan gyakran, mint a ti férfiak. Mennyiségben kevesebb, minőségben több kell. Ritkábban, de akkor több időt rászánva, főleg az előjáték legyen hangsúlyos.
18/18 anonim válasza:
Ja és azt elfelejtettem, hogy jobb ha leáll a fogamzásgátlóval, ha szedi. Az iszonyú libidógyilkos tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!