Létezik teher elektromos roller nem kell olyan nagy rakományt elképzelni de például a hátizsákom ne a hátamon legyen hanem valahol mögöttem én elférjen a raktérben például egy laptop is két szendvics 1 liter palackos ivóvíz és ilyesmi?
Nagyjából egy átlagos hátitáska nál valamivel nagyobb táska akkora ami állandóan a hátul ére azért már fárasztó lenne.
Esetleg még egy tartalék roller akku is bár ez már tényleg a teteje és ehhez olyan rendszer kéne aminek cserélhető az akkumulátor ja és persze Akkor mert olyan töltő ami a kettőt egyszerre képes Ugyanannyi idő alatt feltölteni mint átlagban egyet de ez már tényleg csak az álmodozás felső határa a a legfontosabb az átlagos táska nál kicsit nagyobb saját raktér satöbbi
XD jót nevettem Amúgy Lėtezik..
Nėmetbe láttam egy autógyár területėn hogy ilyen 3 kerekű rollerrel közlekedtek ės hordták a matricákat ės bilėtákat a csarnokokban.
2kerėk elöl egy kassal majd rollerba fojtatódott a szerkezet hátulja.
Ilyen beszállító teherfuvarozó voltam a mercinėl.
Amúgy ha csak táskát akarsz hordani akkor ėn a helyedbe a mezei rollerra egy bicigli kosarat rögzítenėk előrre valahová ės ennyi...
Teher elektromos roller ???
Ez röhely, csak nehogy olyat keress amivel szántani is lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!