Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányingerem van a pénisztől. Egész egyszerűen nem tudom bekapni. Lesz valaha olyan pasim aki ezek tudatában is rendszeresen kinyal?
Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 17:41
11/21 anonim válasza:
Van csak ahhoz észre kell venni az ilyen férfit, aki én is lehetek!
12/21 anonim válasza:
Ha szereted kiverni, akkor nem lenne gond nekem.
13/21 anonim válasza:
Én sokkal jobban szeretem a kézimunkát mint a szopást...
Nyalni meg imádok szóval létezik ilyen pasi :D
14/21 anonim válasza:
Attól nincs hányingeted, hogy a hüvelyedbe dugja?
15/21 anonim válasza:
Csak akkor, ha úgy nyalhatlak ki, hogy rá ülsz a számra és a popsid is, naponta akár többször is. Máskülönben ha csak olyan kifekszel és nyaljalak, akkor annyira nem húz a dolog.
17/21 anonim válasza:
Szerintem lesz olyan pasid, akinek MINDIG tiszta a gatya által fedett része IS, és nem lesz büdös betokosodott fityma és seggszaga.
Ha bizonyos lelki dolgok is rendben lesznek (pl tisztelettel bánik veled, odaadó, őszinte és türelmes), gyaníthatóan rá fogsz majd borulni, mint özvegy asszony a keresztfára.
Mondd kedves kérdező!
Hány álló péniszt fogtál életedben? (Írhatod privátban a választ, bár gyanítom a megfejtés...
...😁...
...nulla körüli, nem prím és nem páratlan természetes szám)
F30
18/21 anonim válasza:
Neked FFI nem való, légy leszbi..
20/21 anonim válasza:
Van barátnőm, szóval csak feltételes módban írok. :) Nekem ez egy kapcsolatban nem jelentene semmiféle akadályt. Ami a barátnőmnek kellemetlen, azt nem is tudnám élvezni. Ha nem sezretné a szopást, semmi gond, van még pár módja a kielégülésnek. :) Bár igazából már az is nagy élmény, amikor látom a csúcsra jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!