Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyszüleim miért ilyen prűdek az orális szexet illetően? Más is volt olyan abban az időben, akik szerintem tutira kipróbálták milyen az..sőt rendszeresen csinálták is..de ők váltig tagadják,hogy a fejükben valaha is megfordult az orális dolog.
Régen még tényleg tisztelték a nőket es nem hasznalták minden lyukukat mindenre.
A pasiknak az se számít hogy ferfi vagy nőhöz tartozik e a lyuk vagy esetleg állatjoz vagy csak műmuff.
Régem tenyleg nem ilyenek voltak a pasik hogy a pizzát is d.gják szinte. (Vagy mi is volt abban a filmben, pite)
Na ja régem mindenki csak punciba dugta igaz?
Csak épp a görögök nem. És rómaiak is használták az összes lyukat,ahogy az egyiptomiak és az indiaiak.
Hagyjuk már ezt a farokságot. A nagyszüleid pedig nyilván nem fogják megmondani neked,hogy :igen leszoptam nagyapád. Ez olyan dolog amit elképzelni sem akar az ember...
Én láttam szüleim home videoját. Után már nem kellet jó ét puszi anyámtól.
"Csak épp a görögök nem. És rómaiak is használták az összes lyukat,ahogy az egyiptomiak és az indiaiak."
Csak az nem keresztény kultúrkör volt, de mindegy.
Ez a barátnőm nagyszülei is eljátszották velem, hogy ugye tudom mit hova kell dugnom! Mert az unokájuk rendes nevelést kapott.
A dolgok dugdosása a legenyhébb dolgok közé tartozik amit az unokával művelünk.
Ha belegondolsz ez logikus. Nem volt szexuális edukáció, és az elsődleges cél a gyermeknemzés volt. Pláne mert a nagyszüleink generációja még simán úgy nőtt fel, hogy nélkülöztek, vagy akár meghalt 1-2 testvérük lázban stb. Így otthonról azt a mintát hozták, hogy a szex az -azon túl, hogy szégyenletes ugyan úgy mint a menstruéció meg minden egyéb amúgy tök természetes dolog- a gyermeknemzés céljából van. Pláne mert itthon sokáig nem volt elérhető fogamzásgátlás. A 60-as évekig nem volt tabletta max gumióvszer, de szerintem azt se reklámozták agyon a szocializmusban.
Ebből a háttérből kiindulva az idősebb generáció aligha rendelkezik olyan szexuális kultúrával, hogy ezt elfogadhatónak tartsák. És valahol emiatt nem is lehet őket hibáztatni, teljesen más világban nőttek fel, más ingerek érték, és nem is volt minden így agyon szexualizálva mint ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!