Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyszüleim miért ilyen prűdek az orális szexet illetően? Más is volt olyan abban az időben, akik szerintem tutira kipróbálták milyen az..sőt rendszeresen csinálták is..de ők váltig tagadják,hogy a fejükben valaha is megfordult az orális dolog.
Figyelt kérdés
Elmondják mindenféle gusztustalanságnak, meg hogy az emberek már nem is normálisak,hogy efféle dolgokra vetemednek..Nagyanyám 69 éves, nagyapám 78. Nagyanyám a mai napig arra panaszkodik,ha most volna fiatal, férjhez sem ment volna, és ilyesmik..d eközben mindenkinek azt mondogatja,hogy köztük akkora volt a szerelem,miszerint ritka ha valaki azt megéli.. Leélni valaki mellett úgy 50 évet, hogy folyton csak egyféle dolgot csinálnak az ágyba..az nekem valahogy gyanús..Sokszor van vita köztünk, mert mondtam nekik,hogy náluk abban az időben az volt..most meg most van..senkinek semmi köze hozzá, ki mit csinál az ágyban, hogy éli a szexuális életét.Ne akarja a mai fiatalokra rákényszeríteni azt, ami akkor volt.2022. ápr. 22. 16:07
11/12 anonim válasza:
És az normális hogy a nagyszüleid beszélnek veled a szexről? Feltételezem nem te kérdezted hanem ők mondták maguktól.
Tegyük hozzá hogy az én nagyszüleiméknek van otthon kamaszutra a könyvespolcon, és apamtol úgy hallottam hogy elég durván tolták a nagyszüleim (akik amúgy anyai nagyszülők, így leírva elgondoloztam hogy apám akkor honnan tud erről)
12/12 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy így kell, csak azt, hogy valószínűleg a több évszázados (számítsuk mondjuk az államalapítástól) keresztény prüdéria a ma élő idős magyarok mentalitására erősebben hat, mint az antik görög hedonizmus. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!