Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig mész el h elveszitsd a szüzesseged?
Figyelt kérdés
Teszel érte valamit? Vagy elbújsz inkabb magányadban.2022. szept. 6. 14:49
1/10 anonim válasza:
Fizettem egy idősebb csajnak itt a GYK-ról. Nem bántam meg.
3/10 anonim válasza:
Nyilván teszek, próbálkozok 😃 21F/Bp, sportos alkat, 180cm.
4/10 anonim válasza:
#1 Ne mar, en is akarok fizetni egy lanynak, de meg sose talaltam senkit. Igaz, hogy en mar nem vagyok szuz, de eleg visszahuzodo vagyok, es extra erofeszites az ismerkedes. :D
6/10 anonim válasza:
Én addig mentem el, hogy kétségbeesetten hajkurásztam a lányokat, aztán mikor összejött egy, de húzta a fejemet, hogy csak barátok vagyunk, addig udvaroltam neki, amíg össze nem jöttünk és el nem vettük egymás szüzességét.
7/10 anonim válasza:
Megmondtam az első nőmnek, hogy habiszti ő a legszebb nő a világon, mindent megtennék, adjon egy esélyt stb stb.. Nyilván nem bírt ellenállni, ennyi. Mit kell ezt túlgondolni , prosti, meg fizetni , jézus XDD
24f
8x bajnok
8/10 anonim válasza:
Annyit nem er, hogy emiatt szenvedjek nokkel ugyhogy reszemrol semeddig.
9/10 anonim válasza:
Nem tettem érte semmit 23 évesen megismertem egy lànyt akivel megtörtént..Ha ő nem jött volna akkor mai napig szűz lennék.Baromira nem érdekel :D
10/10 anonim válasza:
legutóbbi "riherongy" úgy felkrta az agyam hogy még ott helyben rosszlányok.hu azt másnap hello!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!