Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexchet alkalmával küldesz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexchet alkalmával küldesz képet? Milyet, meddig mész el? Mindenki küld vagy van aki semmilyet, még arc nélkülit sem?

Figyelt kérdés

Nemed korod? Szingli vagy vagy kapcsolatban?

Arra vagyok kíváncsi, emberfüggő, vagy kortól nemtől függ inkább. Vagy kapcsolati státusztól.

2022. júl. 4. 22:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Nem csináltam soha. F
2022. júl. 4. 22:02
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Videohívás egymás előtt maszti ha egy picit már beszélgettünk és meg ism egymást!
2022. júl. 4. 22:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen L
2022. júl. 4. 22:03
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szoktam küldeni. Cam is volt 1 pasival.
2022. júl. 4. 22:04
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
a kedves partnerek írhatnak nekem is :))
2022. júl. 4. 22:57
 6/12 anonim ***** válasza:
48%
Igen, általában küldenek ettől lesz szexchat. Csak ne lepődj meg bro' ha csak képcserélgetés megy hogy a vonal túloldalán nem nő van hanem egy meleg aki netről lőtt képeket küldözget a pélóképeidért "cserébe" 😂
2022. júl. 4. 22:59
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
Ha kérik és van olyan intelligens a partner a farkamrol szoktam, persze cserébe sose kapok. 39F
2022. júl. 4. 23:06
 8/12 anonim ***** válasza:

Én kuldok ha a masik fel is

18/f

2022. júl. 4. 23:29
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Soha semmilyet. Ezért vagyok ebben uncsis, és szűkülnek le az egyébként sem túl széles lehetőségek.
2022. júl. 4. 23:48
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Régebben több ilyen netes partnerem is volt, a nagyon maximum ameddig elmentem az a kép és videóküldés a sima beszélgetés mellett, persze oda-vissza ment. Viszont se videón se képen sem volt rajta az arcom, és sosem adtam meg teljes nevet vagy elérhetőséget azoknak akikkel már egyszer szexchateltem, természetesen én sem kértem senkitől személyes információkat.

Szerintem ez egyébként inkább személyiség meg helyzetfüggő, annak ellenére hogy régen kipróbáltam a szexchatet ma már nem próbálnám újra, volt egy próbálkozásom ugyan, de nem jött be nagyon. Azt is megbántam és bűntudatom lett utólag pedig ott képküldés sem volt, csak sima beszélgetés.

Az hogy valaki akar-e egyáltalán képet küldeni vagy szexchatelni nagyban függ a személyiségétől, hogy ha zárkózott, gátlásos, rossz tapasztalata van például akkor nagy valószínűséggel nem fog képeket küldeni sem, de beszélgetni sem. Meg nagyban függ ez az adott partnertől is, bizalom nélkül nem fog menni.

2022. júl. 5. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!