Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexchet alkalmával küldesz képet? Milyet, meddig mész el? Mindenki küld vagy van aki semmilyet, még arc nélkülit sem?
Nemed korod? Szingli vagy vagy kapcsolatban?
Arra vagyok kíváncsi, emberfüggő, vagy kortól nemtől függ inkább. Vagy kapcsolati státusztól.
Régebben több ilyen netes partnerem is volt, a nagyon maximum ameddig elmentem az a kép és videóküldés a sima beszélgetés mellett, persze oda-vissza ment. Viszont se videón se képen sem volt rajta az arcom, és sosem adtam meg teljes nevet vagy elérhetőséget azoknak akikkel már egyszer szexchateltem, természetesen én sem kértem senkitől személyes információkat.
Szerintem ez egyébként inkább személyiség meg helyzetfüggő, annak ellenére hogy régen kipróbáltam a szexchatet ma már nem próbálnám újra, volt egy próbálkozásom ugyan, de nem jött be nagyon. Azt is megbántam és bűntudatom lett utólag pedig ott képküldés sem volt, csak sima beszélgetés.
Az hogy valaki akar-e egyáltalán képet küldeni vagy szexchatelni nagyban függ a személyiségétől, hogy ha zárkózott, gátlásos, rossz tapasztalata van például akkor nagy valószínűséggel nem fog képeket küldeni sem, de beszélgetni sem. Meg nagyban függ ez az adott partnertől is, bizalom nélkül nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!