Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki volt már útszéli prostinál, elmesélné, hogy zajlik egy ilyen elejétől a végéig? Kezdve onnan, hogy direkt ezért mész, vagy csak pont arra jársz meglátod a csajt és kanos leszel?
Pest környékén azért bele lehet futni néha nagyon jó nőkben.
Viszont nekem sose volt hozzá szerencsém. Így mesélni sem tudok
Viszont nem lehet túl bonyolult.
Gondolom megállsz. Megkerded mennyi a dugás/orál.
Mond egy számot, amire azt mondod jó.
Gondolom ők tudják hova lehet félre menni.
Oda adod pénzt és megtörténik.
Csak néhány hely van ahol a rendőrök megtűrik őket, és én aligha jártam volna pont arra véletlenül.
Amelyik megtetszik annál megállsz és köszönsz. Ő is neked.
Aztán általában azt kérdezik h "mit szeretnél".
3 standard dolog van:
- francia (ők így hívják a szopást, 3..5)
- sima szex (szopás nélkül, 5..8)
- komplett (mindkettő, 8..10)
Dugni csak gumiban. Szopik némelyik natúr is, de csak ha külön kéred, és extrát fizetsz.
Minden egyebet külön kell előre megbeszélj és kialkudj.
Fizetsz.
Ők mondják h hol.
Általában mondják azt is h 10 perced van. Ha kifutsz az időből akkor kérnek még. De amelyik 10 perc alatt nem tud kielégíteni annak amúgy sem adnék többet.
Adnak gumit. Grátisz. Fel is rakják neked.
Szeretnek egy pózban lezavarni. Nyafognak ha másik pózt is akarsz.
A végén kapsz nedves törlőkendőt. Ne szemetelj lécci! Vidd magaddal amíg kukához nem érsz! Némelyik csaj segít ebben.
Néha guggolva vizelnek utánna ott helyben.
Elköszöntök.
A kocsiban, vagy ha az nyugis hely és jó idő van, akkor mellette a szabadban is lehet. Pesten van egy hely (Szabadkai út) ahol gyalogosan is lehet, és akkor bevisz a bokrok közé.
Nem nagy ügy, csak ők persze forgalmasabb helyen akarnak kéjelegni, dugni viszont ahol nem látszotok és hosszabb ideig lehet parkolni. Szóval a legközelebbi ilyen helyre mentek. És ő már ismeri a környéket, nem kell keresgélnie. Logikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!