Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez tényleg kiábrándító?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg kiábrándító?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel nemrég jöttem össze. Nem voltunk még sokszor együtt, de mindig nagyon jól sikerültek a menetek. Eleinte nem mertem, de most úgy gondoltam eléggé ismerjük egymást, összeszoktunk már ahhoz hogy megismerjük egymás vágyait. Tegnap ment nagyba az előjáték, és elkezdtem szopogatni a lábujjait, meg szaglászni, engem ez izgat. Majd elrántotta a lábát, és azt mondta hogy ettől elment a kedve, meg hogy ez undorító. Nem is történt semmi utána.

2022. szept. 5. 18:16
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Talán jó lett volna előtte megbeszélni, nem letámadni.
2022. szept. 5. 18:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vevő az ilyesmire akkor nyilván az számára, attól még, hogy itt valaki azt mondja, hogy neki ez elfogadható nem fogja barátnőd is szeretni.

De egyébként nyugodtan beszélj vele erről és mond el, hogy téged pontosan mi izgat és mit szeretnél, nyugtasd meg, hogyha neki ez nem pálya akkor nem erőlteted. (Hazudni ne hazudj!)

Nincs igazából ezen mit taglalni.

2022. szept. 5. 18:27
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Nőként azt mondom, hogy számomra is kiábrandító lenne csak így se szó, se beszéd.
2022. szept. 5. 18:33
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Pl én rühellem ha egy nő a mellbimbómat buzerálja és harapdálja. de nagyon rühellem. sok pasi szereti. És képes is vagyok lelankadni annyira zavar. de másnak imádom csinálni. Van ami bizonyos embereknek nem jön be. Nekem a mellbimbó buzeráltatás. ő neki a láb tabu. Pedig NAGYON nem vagyok válogatós szex terén. Elég sok mindent bevállalok sok pervez és bizarr dolgokat is. De hagyják békén a bimbómat!
2022. szept. 5. 19:45
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

Se a lábfétist nem értem, se azokat, akik ennek bármi jelentőséget tulajdonítanak. Fogdosni akarod a lábamat? Oké, lesz@rom, csináld, végülis az én testem, amit szeretek ha megérintesz. Az miért rossz bárkinek ha hozzáérnek a lábához? I mean kit érdekel? Én pl masszírozni szoktam a pasim lábát, nem azért mert izgat, egyszerűen jól esik neki (amúgy nekem is).

Ha lábfétises lenne a barátom, maximum nevetnék egyet, hogy milyen fura vágyai vannak aztán engedném, hogy csináljon a lábammal amit szeretne, ezzel igazán nem bánt senkit, nem is olyan elrugaszkodott dolog ez🤷‍♀️ pl nem olyan mint egy hármas.

2022. szept. 5. 20:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Pedig szép talpa van. Előző asszonyaimnak csúnya volt. Kár hogy nem szereti, hátha lenne egy kis aroma néha
2022. szept. 5. 21:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy nő úgy verte ki, hogy fogta a f*rkamat és talpához dörzsölte. És fara, de rohadt jól érzés volt. és ugyan ez a nő kér talpával szó szerint kiverte. Isten nő volt!
2022. szept. 5. 22:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

6-os (Kérdező) és? Ez feljogosít rá, hogy az engedélye nélkül elkezd? Na, miért utálnak minket lábimádókat? Az ilyen bunkók miatt.

1-es voltam.

2022. szept. 6. 06:28
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tényleg az.
2022. szept. 6. 16:07
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erről beszelnetek kellene.az én párom pl;hagyja,hogy puszilgassam,jatszak velük többször oda nyújtja a lábát en puszilgatom az ajkaimhoz szoritom miközben ő veri.nagyon szeretem.viszont a nyalogatas, lábujj szopás,szagolgatas az kizárt.taszito az ő számára is.undoritonak tartja.tehat bizonyos határokon belül rendben.beszelj a barátnőddel erről es biztos vagyok benne, hogy találtok járható utat.
2022. szept. 11. 02:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!