Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy általában nem merev a párom pénisze? 21/l
Már két éve együtt vagyunk a párommal. Ő volt az első, akitől olyan igazi orgazmust kaptam, azonban sokszor nem elég merev neki.. Ma is rákészültünk, orális szex is csodalatos volt, de amint bekaptam a peniszet, azonnal lekonyult neki.
Többször jártunk már így is. Ez számomra hatalmas nagy stressz , úgy érzem nem vagyok elég jó.
Sokszor hozzám bújik, és mondja is hogy szeret, de a két év alatt
Kb 10-szer éreztem igazán merevnek. És ez bosszantóan bánt, pedig mindent (!!) megadtam neki.
Férfiak, ez vajon mitől lehet?
Drága nők, hogy lehet az ilyet túlélni anélkül, hogy a maradék nőiségemet is elveszítsem?
Nem izgul fel teljesen. Két év után egy férfinek már nem olyan izgalmas ugyanaz a forgatókönyv.
Orál->Misszionárius->Elélvez
Gondolj bele ha neked is évekig ugyanazt kellene enned.
Szóval szerintem próbáljatok ki valami újat. Pozíciót, szerepjátékot, kérdezd meg tőle mi tetszene neki.
Nem normális dolog. Jó magam tapasztalatát tudom ide írni.
Mikor még dohányoztam, kávéztam, nekem is hasonló volt. Kivántam a szexet, kívántam a páromat, de ritkábban merevedett, és akkor sem volt tartós. Azokat a káros szenvedélyeket elhagyva, + több mozgás (futás, bringázás) hatalmas változást idézett elő.
A párom megjegyzése: "még ilyen keménynek, és nagynak soha nem látta".
Pedig akkor már több éve voltunk együtt, és nem volt meg az újdonság varázsa.
Több ponton közelíteném meg a kérdést.
Először is a nőiesség és férfiasságról alkotott téves elképzeléseidet kell felülvizsgálni.Egy férfi vagy egy nőiesebb nem attól lesz férfiasabb vagy nő,hogy milyen és mennyi a szex.Csupán ezen valamiféle mérőszámot felállítani badarság.
Ettől komplexebb egy férfi és egy nő is.
Mintha egy autóra azt mondanad hogy jó jobb vagy mégjobb.
Miben jobb?Az egyik ebben jobb a másik másvalamiben jobb.
Az egyik neki jobb,mert keveset fogyaszt,a másik a másiknak jobb mert tud bele pakolni...stb.
A párod valószínűleg sokat maszturbál.A sok megintcsak relatív és egyénfüggő.Van aki naponta van aki hetente csinálja.Ez kihat vagy nem hat ki a szexuális életetekre.
A változatoság és a teljesítménykényszer feladása meghozza az eredményt.
Ahelyett hogy a nőiességedet félted inkább ketőtök megoldandó feladatát lásd benne.Neki sem könnyű.Mivel öngerjesztő a helyzet.Minél inkább meg akartok felelni egymásnak nőiesség és férfiasság hamis képével ,annál inkább rontjátok azt, és egymásba vetett hiteteket!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!