Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A környezetem szerint "jó nő"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A környezetem szerint "jó nő" vagyok, hallottam már a "full extrás" kifejezést is rám. Egyedül maradtam két pici gyerekkel, mostmár ha kapcsolatot akarok, akkor bárkivel meg kell elégednem, ne is válogassak? 24/l

Figyelt kérdés
2022. szept. 4. 16:29
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
24 èves lètedre kèt gyereked van, te vagy a fèrfiak álma.
2022. szept. 5. 11:27
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Nos, még egy full extrás nőnek is kockázat, hogy a pasija fiatalon használja, majd 5-10 év után, amikor ráncosodni kezd és a termékeny petéi kihullanak, ott hagyja. Pláne egy másik apa nem is egy, de rögtön két kölykével. Ha egy olyan férfival jössz össze, akinek nem jelent gondot egy full extrás nőt felszedni és 2+ gyereket eltartani, az a pasi erre 5-10 év múlva is képes lesz (sőt!), míg te már nem leszel képes elcsábítani egy hasonló kaliberű csávót. Hovatovább a szex is unalmas lesz ennyi idő után, tehát az illető férfi már csak ezért is lelép.

A logikus dolog, amit nyilván nem fogsz megtenni (a frissen vált anyukák mindig abból indulnak ki, hogy nekik az a realitás, mint a gyerekvállalás előtt), az az lenne, hogy egy olyan jószívű, gyerekszerető pasit keresel, aki 10-20 év múlva is szerencsésnek érzi majd magát azzal, hogy téged dughat, illetve hogy te szültél neki gyereket. Illetve kezdj el dolgozni a személyiségeden is, mert még fiatal vagy, és van hova változnod.

2022. szept. 13. 05:30
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, miért maradtál egyedül.

Mert kellene a francnak más pulyája…

2022. szept. 13. 09:19
 34/38 anonim ***** válasza:
55%

#22. "..Ostoba gondolatmenet az, hogy mindig a nő a hibás.."

Sztem itt senki sem mondott ilyet.

Nem vágom, hogy ez a mondat hogy jött ide neked...

2022. dec. 29. 07:37
 35/38 anonim ***** válasza:
Szóval sztem az a végletes gondolatmenet, hogy egyszer azt mondod nem tehetsz róla, utána meg "beleérted" az itteni kommentekbe, hogy "mindig a nő a hibás" sokkal(!) fontosabb, mint az, hogy jó nő vagy-e vagy sem!
2022. dec. 29. 07:44
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

És egyébként azt gondolom, hogy a normális pasik egy része pont azért kerül el, mert jó-csaj-vagyok-alapon akarsz válogatni!

Tehát küllem alapján.

(Itt legalábbis csak ezt az egyet említetted, a többi dologtól meg elzárkózol...)

(..elzárkózol itt velünk..)

2022. dec. 29. 07:57
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
#10! Ha valóban olyan jó, olyan full extrás nő vagy akkor ugye nem a külalakoddal van a gond, hanem a természeteddel, a modoroddal! Na akkor ki is tehet róla?
2022. dec. 29. 11:08
 38/38 anonim ***** válasza:

Én is ilyen kapcsolatba vagyok :)

Két gyerekes anyuka, már 15 éve együtt, boldogságba. Szóval van remény! :)

júl. 26. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!