Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A környezetem szerint "jó nő" vagyok, hallottam már a "full extrás" kifejezést is rám. Egyedül maradtam két pici gyerekkel, mostmár ha kapcsolatot akarok, akkor bárkivel meg kell elégednem, ne is válogassak? 24/l
Ismerettségi körömben a hozzád hasonló helyzetben levő csajok jellemzően arra juttotak, hogy szebb az élet ha pénzes pasasokkal kalandoznak (azok is elvannak velük jellemzően pár évet, költenek a csajukra annyit, hogy az gyerekeit szépen nevelhesse), mint ha lejebb tennék a lécet és szolidabb férfit próbálnának megfogni egy életre.
Egy szolid férfivel az élet kb. mindenben rosszabb, nincsenek érdekes programok, jó szex, gyerekekre is sajnálja a pénzt, kicsinyes mindenben ...
Persze ezekben az években építened kell magad (tanuljál nyelvet, képezd magad egyetemen), hogy amikor 35 körül jársz akkor, már saját tudásoddal, vállalkozásoddal tud majd eltartani magad, aztán akkor meg majd jöhetnek a 10 évvel fiatalabb férfiak...
Ez is egy út.
Azt nehéz elképzelni hogy majd jön egy pali aki boldogan tologatja a babakocsit, más kölkével...
Jó, sok palinak van elég alacsonyan az önbecsülése. biztos akad ilyen is.
"Nem én tehetek róla, hogy lelépett."
Pontosan mi történt?
2 gyerkőc mellett is le lehet kezelni. Miért ne lehetne
24f
8x bajnok
Persze, mert szexet akarnak.
Gyereket ellátni NEM akarnak. A más gyerekét különösen nem akarják. Úgy meg végképp különösen nem akarják, hogy közben nem is nevelhetik, így a fejükre nőhet.
Idáig érthető?
Mert nem hagyod nekik.
Nyilván az elképzelésetek nem egyezik mindenben, nem is beszélitek meg rendesen, aztán mikor a pasi nevelné a gyereked, te beállsz anyatigris üzemmódba, és lelövöd.
A gyerek meg nem hülye, rögtön kapcsol, és a második ilyen után rámászik a pasira, és elüldözi.
---
Na most amelyik pasi már tapasztalt ilyet, vagy ismeri a jelenséget, az bizony nem lesz nálad balek.
Ha észvesztően jó tested van, akkor néhány patront szán rád - és ahogy a gyerek is bejönne a képbe, szépen átadja neki a helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!