Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A környezetem szerint "jó nő"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A környezetem szerint "jó nő" vagyok, hallottam már a "full extrás" kifejezést is rám. Egyedül maradtam két pici gyerekkel, mostmár ha kapcsolatot akarok, akkor bárkivel meg kell elégednem, ne is válogassak? 24/l

Figyelt kérdés
2022. szept. 4. 16:29
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
54%

"Ha mindenhol csapják a szelet"

Az rendben, de 10-ből 10 csak szexet akar.

Azért, amit írtam.

Sajnos, ha életre szóló társat keresel, akkor nagyon ügyesnek és kitartónak kell lenned, ÉS neked is kell keresni!

És ez az, amit eddig elrontottál, ezért lenne jó tudni az előzményeket.

2022. szept. 4. 17:53
 22/38 A kérdező kommentje:
Ostoba gondolatmenet az, hogy mindig a nő a hibás.
2022. szept. 4. 18:01
 23/38 anonim ***** válasza:
68%

Igaz.

De itt most nem ez a kérdés.

Úgy látom, hogy az egyetlen dolog, amit be akarsz vetni a probléma megoldására, a szépséged.

Akkor viszont szólok, hogy ez csak 30 éves korodig fog működni, és csakis kizárólag szexkapcsolatban.

A többi felesleges szócséplés, ha az eddigieket nem értetted.

2022. szept. 4. 18:03
 24/38 anonim ***** válasza:
96%

Ha annyira jó az alakod, hogy mindenhol csapják a szelet, akkor lehetséges, hogy a modoroddal, a természetedben van a hiba! Ez csak találgatás, nem sértegetés!

Szóval mégis csak érdekelne, hogy mi volt a gond?!

2022. szept. 4. 18:51
 25/38 anonim ***** válasza:
90%
Ha jó nő vagy, hozzám jöhetsz
2022. szept. 4. 19:05
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

#25: feleségül?

Mert azt szeretné!

2022. szept. 4. 19:28
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
A jó nő meg full extrás nő fogalma kissé túlzás, ha 2 gyerekes anyuka vagy.
2022. szept. 4. 20:19
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, lehetsz full extra meg nemtommi, ha van 2 gyereked a pasik 90%-a pápá, visszase néz.

Akik maradnak: pasik akiknek már szintén van 1-2 gyereke vagy azok akiknél valami nem okés velük (személyiségileg, testileg, lelkileg, stb).

2022. szept. 5. 00:42
 29/38 anonim ***** válasza:
67%

#15 az a helyzet hogy a paliknak annyira alacsony manapság az önbecsülése hogy bármire rámásznak.

A Borsod megyei faluban élő púpos, sánta, kövér, félbolond, alkesz nőlény is előbb utóbb egyszercsak hogy hogy nem terhes lesz... :D

Szóval majd hiszem ha látom hogy annyira marhajó nő lennél mint amilyennek előadod magad. :D :D

2022. szept. 5. 00:51
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne nevelhetné? Mondjuk nem hiszem hogy rezignáltan tűrnéd ha az új kandúrod lebasz a kölyöknek egy atyai maflást, mégha okkal is teszi. :)
2022. szept. 5. 00:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!