Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hölgy szereti, ha egészen erősen paskolom a punciját. Mit lehetne még kipróbálni rajta?
Figyelt kérdés
Egy vadállat, ujjazásnál rendesen rángatnom kell az ágyon az alkarom alig bírja. A csiklóizgatás sem az a szépen járjuk körbe, hanem egyből dörzspapírszerűen kell rángatnom.
Mit csinálhatnék egy ilyen hölggyel?
2022. szept. 4. 15:00
1/7 anonim válasza:
csapkodd a puncijat legycsapoval, hogy jol beduzzadjon. illetve csikloizgato vibri
2/7 anonim válasza:
Korbács. vagy bőr paskoló, csipeszek.
3/7 anonim válasza:
Punci öklözése (fisting), tágítása a minimum. Harapni is lehet, csipeszeket felpakolni.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. szept. 4. 15:41
5/7 anonim válasza:
Nekem volt nem olyan régen egy ilyen nőm. Élvezett mindent is, öklözés, popsi ujjazás, punci verés, hajtépés. Ezt mazohizmusnak nevezik. Ki éltem magam rajta és külön váltak útjaink.
6/7 anonim válasza:
Egy 40 cm-es műbrokival kéne megkefélned, azzal az elefántvastagságúval.
7/7 A kérdező kommentje:
A végeredmény, hogy az öklözés sok volt neki. Popsi mehetett finoman, hajtépés és markolászás. De minden kicsit keményebben mint megszoktam.
2022. szept. 5. 06:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!