Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális az, ha két hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, ha két hetero férfi barát az uszodában zuhanyozva szégyenlős egymás előtt, s le se veszi a gatyát?

Figyelt kérdés
2022. szept. 3. 23:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne normális? Nemtől és identitásról függetlenül is lehet szégyenlős az ember.
2022. szept. 3. 23:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én se venném le és nem is vagyok kiváncsi a haverom brokijára.
2022. szept. 3. 23:05
 3/11 Noren1989 ***** válasza:
100%
Nem mindenki szereti màs, felebaràtja farkàt làtni.
2022. szept. 3. 23:06
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Kevésbé zavarna nők között vetkőzni, ha kölcsönös lenne.
2022. szept. 3. 23:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. Én pl kifejezetten szeretem mutogatni magam, de megértem, ha valaki nem akarja látni, vagy nem akarja mutogatni magát. F
2022. szept. 4. 08:07
 6/11 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem nem normális. Mit kell egyáltalán szégyellni? Ugyanolyan van minden férfi lába között, nem igaz? Főleg, hogy haverok is vagytok.

Mi történhet? Meglátja a farkadat? És akkor mi lesz? Ha nem meleg a haverod, annyira hidegen fogja hagyni... 5 perc múlva el is felejti...

2022. szept. 4. 08:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Hat akinek van takargatni valója annál normális. Bár 2 hetero barát között max egy kis poenkodás lenne ha az egyik kisfarkú.
2022. szept. 4. 09:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten nagy farkam van mégis szégyenlős vagyok.
2022. szept. 4. 09:26
 9/11 anonim ***** válasza:
77%

Hülyeség, hogy az takargat feltétlenül, aki nincs jól eleresztve. Egyik gyerekkori haverom is végig törülközőzik az öltözőben, fal felé fordulva zuhanyozik, pedig jóval átlag feletti. Sőt, ahogy mesélte, nagyon figyel arra, hogy egyik barátnője se tudja lefényképezni.

Úgyhogy embere válogatja.

2022. szept. 4. 12:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Ma úgy veszem észre sokaknak gondot okoz

Nálunk nem okozott szerencsére gondot régen se uszodában se koliban se tesi öltözőben

2022. szept. 5. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!