Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek csak teher a szex?
Na tessék szabadjára is le van írva hogy a nők nem képesek a hüvelyi orgazmusra, akkor meg mi az istennek hagyjak hogy egy fsz ki be járjon bennük, mikor az csak a férfinek jó és 3 perc alatt elmennek tőle?
Hogy lehet valami olyan igazságtalan hogy a férfinek nagyon jó és függő lesz tőle, a nő meg soha el sem élvez tőle?
Undorító az egész szex meg ahogy ki lett találva, nem értem a nők miért hajlandóak rá
Ha magamnak csinálom csikloval, én is elmegyek 3 perc alatt és egy férfi sem használ közben.. maradok annál
A szex jó esetben a KÖLCSÖNÖS örömszerzésről szól. Mindkét fél figyel a másikra, és akkor elégedett, ha látja a másik örömét. Majd megérted, ha egyszer igazi érzelmi kapcsolatban leszel egy értelmes férfivel. Addig pedig masztizgass nyugodtan.
Jah igen, nagyon fontos az intimitás, főleg a férfinek. Arra adjatok már magyarázatot, hogy miért a férfiak szexfuggok és miért a legősibb “szakma” a prostitúció?
Ha a nőknek olyan jó a szex, akkor miért nincsen pont annyi szépfiú prosti mint nő? Hat azért mert a szex a férfiakról szól. Ok mennek el, az ő orgazmusuk kell a gyerekhez is.
Eleve mi a jó abban hogy a nőkön van egy lyuk, amit megdugnak? Semmi
Meg nőként is el tudom képzelni hogy mennyire jó lehet a férfinek a szex, pláne megkapni egy szép not. Ha lehetne választani biztosan gazdag férfiként születnék újjá, hogy megkaphassak szép nőket. Annál jobb nincs.
Nőnek eleve sokkal rosszabb lenni, gyengébbek vagyunk, menstruacio, gyerekszülés, változó kor.
Ráadásul kb 1000x több a szép nő mint a helyes férfi…
Jól megszívatott minket a természet
Az a nagyszerű hírem van számodra, hogy egyáltalán nem kell szexuális életet élned, és férfiakkal foglalkoznod, ha neked ez nem pálya. A többi nő pedig szintén eldönti, hogy szüksége van-e férfire az életében, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!