Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállalható ez a játék? Nemtől független a kérdés. Bdsm.
Meztelenek vagytok.A kezeitek és a lábaitok erős,de finom anyagú kötelekkel ki van kötözve az ágy sarkaihoz.
A szátok 3 nagy bugyival be van tömve,a bugyikat 1 kisebb selyemkendő rögzíti a szátokban és a szátokon 3 széles selyemsál feszül.Az extra kiszolgáltatottságért az arcotokat 2 nagy selyemkendővel kötötték be.Mozgatni maximum a csípőtöket tudjátok,a kötelek feszesek.Csak hümmögő hangok érik el a külvilágot,jól el vagytok némítva.Folyamatosan simogatják és izgatják a testeteket.Ha kell,akkor vibrátort is alkalmaznak.Mikor már eléggé fel vagytok izgulva,akkor visszavesznek a tempón és kezdődik minden újra.Kis szünetekkel több óráig tart ez a játék.
Rendben,én tapasztalatból írtam a három bugyit,de lehet egy is.Itt a lényeg azon van,hogy ne tudjon hangokat kiadni a kikötözött fél.
A megvalósítás izgalmasabb,mint a leírás,a megkötözött fél kicsit elrabolva is érezheti magát,ha jó a kivitelezés.És a kötözésben is lehet tovább menni,az alaphelyzetet írtam le.
Köszönöm az eddigi kommenteket!
Szerintem én is bevállalnám.
34/f
Nekem pont ilyen elnémítás fétisem van szóval igen.
F
Félelemérzés lenne bennetek,ha idegennel kellene ezt bevállalnotok?Vagy úgy izgalmasabb lenne ez a játék?
Ha ti kötözhetnétek ki valakit így,akkor az felizgatna titeket?
#18: Jó a kérdés, de néhány ötlet rá:
-Ismerős ismerőse
-Bizonyíthatóan megbízható
Kedves kérdező !
Idegennel izgalmassabb lenne !
Egyépként a barátnőm így szokott kikötni csak nem a finom modszert kapom hanem rendessen megkínoz, úgy megkötöz mozogni téleg csak csipő egyépként a szájperc ha rendessen bent van akkor sem tudsz megszolalni meg fontos méret is hogy ileszkedjen különben nehezen érthetően tudsz beszélni kiabálni de ha jó a méret eséjed sincs kiabálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!