Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el az orgazmust?
Figyelt kérdés
A párommal nagyon élvezem a szexet és ő az első nekem akivel amúgy valaha is létesítettem bármilyen szexuális kapcsolatot. Eddig egyszer sem éltem át az orgazmust és nem is aggódok miatta amúgy mert teljesen elvagyok lazulva. Viszont szeretném megtapasztalni hogy milyen. Nők ti hogyan értétek el az orgazmust?
21/L
2022. szept. 3. 01:11
1/8 anonim 

válasza:

Azt hogy nem lehet elérni?
Nem ismered a saját tested?
3/8 anonim 

válasza:

Ha sajat magadat nem tudod elvinni, nem ismered sajat testedet akkor kb eselytelen. Amig magadat nem ismered meg addig a pasidnak se tudod azt mondani hogy hogyan csinalja
6/8 anonim 

válasza:

Van nő, aki nem képes rá!
Szerintem lelki oka van.
7/8 anonim 

válasza:

A kérdező full tapasztalatlan,ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!