Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el, hogy a barátom ki tudjon elégíteni és ne
megsértődjön?
Figyelt kérdés
Szóval a barátommal gondok vannak az ágyban (meg az élet más területein is), próbáltam már rávezetni, hogy hogy csinálja, mutattam és mondtam is neki, hogy mi esik jól, nem megy neki. Volt, hogy leültem vele beszélni hogy figyelj, ez és ez nem jó, akkor mindig megsértődött meg elő hozta, hogy az előző barátnőiben mennyit csalódott, hogy ott hagyták meg megcsalták ok nélkül, meg, hogy épp milyen nehéz neki mert a szüleivel veszekszik, ilyenkor inkább hagyom a témát mindig, volt olyan is, hogy már úgy voltam vele, hogy nem megy, akkor mindig előhozta ezreket és végül nem hagytam ott. Június óta vagyunk együtt, nem tudott még kielégíteni, és nincs változatosság sem. Egyszer kétszer megjátszottam az orgazmust, mert folyton azt várja, hogy elmenjek. De nem tudok. Mi az ami segíthet?
Mivel te már többször próbáltál vele leülni és megbeszélni ez nem segített. Szerintem soha ne játszd meg az orgazmust! Lássa higy nem jó neked, mert ezek után neki kell majd odamenni hozzád hogy megkérdezze mi a jó neked. Vagy akár szex közben kerdezni. Szóval ne játszd magad légy őszinte aztán az élet a többit hozza. Ha fontos neki a kaocsolat szembe néz magával. Ha nem akkor mindenki menni fog a maga útjára.
2019. nov. 11. 09:59
3/21 anonim válasza:
Azért ha vakinek mondod és mutatod, mégse érti meg nem tudom mit tehetnél még. f.
2019. nov. 11. 09:59
4/21 anonim válasza:
“ Szóval a barátommal gondok vannak az ágyban (meg az élet más területein is)”
Menekülni kell, amíg nem késő. Ez a csávó egy süllyedő hajó és te ennek tudatában szállsz fel...ne pocsékold az életed fontos éveit egy ilyenre.
2019. nov. 11. 10:04
5/21 anonim válasza:
Ott a probléma hogy őt nem annyira izgatja a te orgazmusod,inkább a saját bajaival van elfoglalva és van baja nem kevés.Önző is,egoista is.Ha eddig sem tudott ezután sem fog tudni kielégiteni.
Lesz más aki ki fog tudni elégíteni.:)
És ne hagyd magad érzelmileg zsarolni,hogy megsajnálod és azert nem hagyod el.
2019. nov. 11. 10:06
6/21 anonim válasza:
Szerintem nem véletlenül hagyták el és csalták meg. Valószínűleg más lányt sem tudott kielégíteni. Ha szakítani fogsz vele, még most tedd, ne halaszd az ünnepekre.
2019. nov. 11. 10:15
7/21 anonim válasza:
Ilyen az, ha agyban és ágyban is probléma van.
Kisfiú még, szakíts vele.
2019. nov. 11. 10:38
8/21 anonim válasza:
Ha egyébként neked egyedül van orgazmusod, de a pasid le se s...ja, hogy neked mi és hogyan lenne jó, akkor semmi értelme nincs annak, hogy együtt legyetek.
A barátod messze nem érett még értelmieg arra, hogy komoly kapcsolatban éljen...
2019. nov. 11. 10:45
9/21 A kérdező kommentje:
Nekem egyedül van orgazmusom igen.
Nem lehetett az a baj más lányoknál azt mondta mindegyik elélvezett, minden alkalommal.
2019. nov. 11. 11:35
10/21 anonim válasza:
Azt mondta. Aztán kitudja. Lehet nem is volt más lány. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!