Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azt hiszi, hogy azzal, hogy nagy farka van ki tud elégíteni. Miért hiszi azt, hogy elég egy nőnek ha csak megd. Gják? 19/L
Figyelt kérdés
Sokszor csak úgy szexelünk semmi előjáték nincs, csak beteszi, de nekem szükségem lenne rá hogy nyaljon vagy ujjazzon előtte. Már mondogattam neki hogy ez így nem túl kellemes, emellett ő mindig elvárja, hogy lesz.pjam. Tapasztalatlan és ezért nem csinálja, vagy önző és csak a saját vágyai érdeklik, vagy esetleg undorítónak gondolja? Mások is tapasztaltak ilyet? Mit tegyek, hogy jobbá tegyem az együttléteket?2019. okt. 30. 11:07
2/9 anonim válasza:
Igen, mondd neki. Ti nem beszéltek közben? Nekem meg pont ez jön be, 0 előjátek. Szívesen szopok, de nincs nyalás. Lehet exe olyan volt, mint én. Néma gyereknek...
3/9 anonim válasza:
Ha már szóltál neki és képtelen változtatni akkor ennek nem sok jövője lesz. A párod önző és fogalma sincs arról mi kell egy nőnek a szexben.
4/9 anonim válasza:
Pontosan, 2-esnek igaza van. Sok nő pont úgy szereti, hogy nem csámcsognak a lábai között hanem jól leszopatják, ettől benedvesedik, és aztán durr bele, mehet is mégszájig.
Úgy hangzik mintha ironizálnék, pedig nem.
F
5/9 anonim válasza:
szerintem is valahogy meg kellene beszélned vele. vagy ha nem mered, akkor próbáld meg rávezetni, hogy szükséged van az izgatásra. mégpedig úgy, hogy amikor elkezditek, akkor simogatod magadat. hátha ebből veszi a lapot, hogy van rajtad egy "izgalmi gomb" lent.
7/9 anonim válasza:
Ebből látszik, hogy a nagy farok önmagában kevés, mint Hitlerben a jóindulat. Nekem csak 15/4,5, de qz összes barátnőm imádta, mert mindig az ő élvezetük volt az első, gondos előjátékkal fűszerezve. Ez van, ez olyan, hogy sok diplomás van, de ész nem mindig társul hozzá. Technika, figyelmesség, kommunikáció, érzelmi intelligencia itt is számít. 31F
8/9 anonim válasza:
igen, van elég sok pasi, aki így szexel, mert meg van győződve arról, hogy ő maga a megtestesült csoda és az érintésétől már csöpög mindenki.
Általában ők a legrosszabbak az ágyban, hiába vannak ellátva rendes cuccal, mert ők soha nem fognak fejlődni. Ugyanúgy fognak 40 évesen is szexelni, mint 18 évesen
9/9 anonim válasza:
Mond azt neki hogy lúzer és kicsinek gondolod a farkat. És nyaljon ki vagy dobod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!