Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hiszi el a pasim hogy szűz voltam? Mit csináljak hogy elhigyje?
Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk egyutt most feküdtünk le először és azt mondta tuti nem voltam már szűz. Nem fájt nem vereztem és ügyes voltam azt mondja. Miért mit kellet volna csinálnom fekudnom egy helyben? Már ő volt előttem csajjal
18 éves vagyok
2019. szept. 14. 22:45
2/15 A kérdező kommentje:
Igen szűz
2019. szept. 14. 22:54
3/15 anonim válasza:
Biztos alapokon van a kapcsolatotok. Nagyon bízik benned.. Szerintem ebből házasság lesz
4/15 anonim válasza:
Utólag már nem tudod bebizonyítani. Kellett volna szerezned egy vámpírt az első együttlét előtt, ha iszik a véredből, akkor szűz vagy, és a barátod is nyugodtan bújik veled ágyba. Így most szegény egész hátralevő életében ezen fog keseregni, hogy nem is voltál szűz. Úúúúúúriiiiiiiiiiiisteeeen, most mi lesz?
5/15 anonim válasza:
A pasid volt már szűz lánnyal miután ő már nem volt az?
6/15 anonim válasza:
Hát nincs valami barátnőd vagy barátod aki vele is jóban van, esetleg megemlíthetné a parodnak, hogy tényleg nem voltál előtte mással. Már ha ez neked annyira fontos.
:)
7/15 anonim válasza:
6-os vagyok.
Úgy értem, hogy úgy -beszélne vele, hogy neked az rosszul esik eléggé hogy nem hisz neked, mert tényleg őt tartottad erre érdemesre.
8/15 anonim válasza:
Most komolyan!
Van ennek bármi jelentősége? Hogy az voltál vagy sem? Azon kívül, hogy már most nem hisz neked és nem bízik benned, abszolút semmi! Minek ezen rugózni, gyerekek!??
9/15 anonim válasza:
Hát elég nagy marha a barátod... sajnos ha jobban bizonygatod, annál kevésbé hiszi el. Sajnállak
10/15 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, én is mire oda kerültünk már a behatoláson kívül mindent csináltam a párommal, nálam sem volt fájdalom, se vérzés. Sokan vagyunk így, az hogy nem hiszi el az ő baja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!