Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hiszi el a pasim hogy szűz voltam? Mit csináljak hogy elhigyje?
5 hónapja vagyunk egyutt most feküdtünk le először és azt mondta tuti nem voltam már szűz. Nem fájt nem vereztem és ügyes voltam azt mondja. Miért mit kellet volna csinálnom fekudnom egy helyben? Már ő volt előttem csajjal
18 éves vagyok
Ekkora baromságot!
Mindenkinek máshogy megy az első. Nekem is simán ment anno minden. Ez az egyik dolog.
A másik, hogy miért hazudnál erről?
De amúgy meg alapból nem mindegy neki? Tök mindegy, hogy voltál-e már sráccal ezelőtt. A lényeg, hogy együtt vagytok. Inkább örüljön, hogy nem egy fadarabbal szexel. Nekem ez a véleményem.
És ha nem hiszi el, akkor engedd el. Akkor azzal nem lehet mit kezdeni. Aki hülye, az hülye.
Szóval all in all, ha szeret és megbízik benned, akkor úgyis elhiszi. Ha nem, akkor nincs is értelme, mivel egy kapcsolat egyik alapja a bizalom.
Bocsi, nagyon nem tudtam egyben megfogalmazni a válaszaimat.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!