Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális dolog ez vagy van valami baja a pasimnak?
Figyelt kérdés
Nem régóta vagyunk együtt. Még azt sem lehet mondani hogy évek óta.
Ezek a dolgok mindig megvoltak.
De legalább régen megdugott néha ma már az sem. Fekszem mellette egy bugyiban és oda nyomom a farkához a seggem meg mozgok is de meg sem moccant a farka.
Simogatom a farkát golyoit akkor sem.
Fekszek előtte szétrakott lábakkal akkor se semmi reakció.
Ha több napot együtt vagyunk kettesben max.egyszer dugunk de inkább egyszer sem.
2022. szept. 1. 06:22
21/23 anonim válasza:
Istenem 😂 hát szexuális étvágya 0. Sajnos gabalyodtam össze olyan lányal aki pont passzolna a pasidhoz. Szerintem mutassuk be őket egymásnak.
22/23 anonim válasza:
hát lehet váltanod kell, még próbálj azért rámenős, "kurvás" lenni, de, ha ez sem segít, akkor válts esetleg vibrátor, ha neked megfelel, de persze az nem igazi.
23/23 anonim válasza:
Mit nem adnék érte, ha az én párom negyed ennyit kezdeményezne... F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!