Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lemaradtam valamiről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemaradtam valamiről?

Figyelt kérdés

A párom az egyetlen, akivel életemben lefeküdtem. Lassan 10 éve együtt vagyunk és szeretem, csak egy dologra vagyok kíváncsi elméletben.

Annyi ember szerez másokkal tapasztalatot, mielőtt megismeri az igazit. Mindenki azt mondja, milyen hasznos a tapasztalatszerzés. Arra lennék kíváncsi, hogy ennek lehet valami hátránya, hogy nekem ő az egyetlen. Csak mert szerintem minden férfi nagyvonalakban ugyanazt nyújtja, másrészt egy emberrel is lehet sok mindent megélni.

2022. aug. 30. 18:34
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

Ez olyan mibt ha azt mondanád hogy minden kaja egyforma, vagy minden ital.

Mert hogy a végén nem leszel éhes vagy szomjas.

De közben nagyon nem.

De ér ez a dolog annyit hogy elrontsd a kapcsolatod?

2022. aug. 30. 18:37
 2/5 anonim ***** válasza:
98%
A férjem előtt volt egy alkalmim (sajnos, nem sajnos, így alakult), de azóta csak a férjem van. Nem tudom, hogy kihagyok-e valamit vagy sem, de annyi mindent élünk át és próbálunk ki, hogy igazából nem is gondolok arra, hogy miről maradok le, hogy nincs több emberrel tapasztalatom. De ez én vagyok, valaki más pont a szöges ellentétét vallja ennek.
2022. aug. 30. 18:51
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Nyilván sokmindent kihagytal. De ha 10 év után maradéktalanul meg vagy elegedve a kapcsolatotokkal, akkor kár lenne ezen aggodalmaskodni.
2022. aug. 30. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Ezt nem most bánod,hanem majd 80 évesen,mielőtt leadod a szerelést,hogy ez az egy életed van,és nem ettél csak egyféle kaját.

És akkor már nem lesz “nem baj majd legközelebb”

2022. aug. 31. 00:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy egyből megtaláltad az igazit, és nem vagy túl 20 szerencsétlen, fájdalmas végű kapcsolaton.
2022. aug. 31. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!