Győrben nem lehet sehol dízelt tankolni, lemaradtam valamiről?
Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 12:54
1/12 A kérdező kommentje:
már vagy 8 kutat végigjártam és mindenhol nagy a sor.
2022. márc. 9. 12:54
2/12 anonim válasza:
Bizony most az van hogy a nagyker sem hajlandó benyelni a kormány engedményét.
3/12 anonim válasza:
A kőolaj világpiaci ára vagy 100 Forinttal emelkedett a héten, a nagyker árat meg leszabályozták 480 Forintra tehát a MOL, OMV bukóban van a nagykeren. Egyik benzinkutas ismerősömtől meg megtudtam hogy a nagykeresek beintettek a kutaknak hogy ebben a helyzetben nem kapnak üzemanyagot, vagy csak minimálisat.
4/12 anonim válasza:
tiszta szerencse, hogy most álltam át dízelre...
5/12 anonim válasza:
Kérdező, menj át Szlovákiába tankolni, ennyire egyszerű... előtte beregisztrálod magad és kész, mehetsz. 571 Ft ott most az átlagár
6/12 anonim válasza:
Ma mennék majd tankolni, a benzinnel nincsenek ilyen gondok, ugye?
7/12 A kérdező kommentje:
"Ma mennék majd tankolni, a benzinnel nincsenek ilyen gondok, ugye?"
Hát mindenhol hatalmas sorok vannak a kutaknál.
2022. márc. 9. 14:45
8/12 NTBS válasza:
Az árstop miatt kevés az üzemanyag. Nem éri meg eladni. + a háború miatt mindenki tankol.
9/12 anonim válasza:
Hát a fél európa itt tankolt nálunk és nem csoda ha elfogy.
Meg én is tettem tartalékba 500 litert.
10/12 anonim válasza:
#9 kamionozol? :D
mert amúgy 3 hónap és elkezd megdögleni az üzemanyag. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!