Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A 40-es nőket vonzza a szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 40-es nőket vonzza a szex fiatalabb (20-as) fiúval?

Figyelt kérdés

2022. aug. 30. 12:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
58%
#10: rosszul gondoltad. Egy jó karban lévő 40-es minden tekintetben sokkal jobb, mint egy 20-as. Az meg, hogy szerinted egy 40-esnek alig áll, csak a te tudatlanságodat igazolja. (Mellesleg egyre több 20-as, 30-as pasinak vannak merevedési problémái, míg az egészséges, sportos 40-es, 50-es férfiak szépen lenyúlják előlük a nőket.)
2022. aug. 30. 13:59
 12/23 anonim ***** válasza:
38%

Hát persze!Minden vágyam hogy egy kis önallótlan porbafingó pöcsöst tanítgassak be,ahelyett hogy egy komoly ferfivel jőjek össze!

Meh..

2022. aug. 30. 14:00
 13/23 anonim ***** válasza:
44%
#11 hát, én voltam már fiatalabb és 40-es pasikkal is (huszonéves lány vagyok), a legjobbak a fiatalok voltak. 20 körüliek. Ők még szeretik az izgalmakat, új dolgokat kipróbálni, durvulgatni, és simán bírják a hosszú meneteket. Na meg marha szexi a testük. A 40-esek már alig bírták a menetet, azt várták, hogy mindent én csináljak, meg nekem unalmas is volt velük az egész. Szóval te biztos egy 40-es férfi kommentelő vagy, mert kicsit sem igaz, amit írtál.
2022. aug. 30. 14:46
 14/23 anonim ***** válasza:
51%

#13: kicsilány, attól, hogy neked abból a pár pasiból ez jött le, még nem lesz igaz, nagy általánosságban.

Nem vonom kétségbe, hogy neked ez a tapasztalatod, ettől még nem ez az általános.

Egyébként meg simán lehet persze, hogy egy 20-as fiúcska vagy, és próbálod védeni amit nem érdemes...

2022. aug. 30. 14:53
 15/23 anonim ***** válasza:
21%
Igen. Huszas évemimben, amit nem rég léptem át sok 40-es, 50-es partnerem volt. Most is akad, de kevesen bírják a tempót vagy a méreteimet. Elégedettek voltak mindig és olykor én is :D :D
2022. aug. 30. 16:17
 16/23 anonim ***** válasza:
77%
Amíg fenn voltam tinderen, addig csak tőlem idősebb nők jelöltek be, pedig 32 vagyok. A húszas lányoknak brutális elvárásaik vannak, ott ha jó pasi vagy is simán gondol egyet és nem válaszol.
2022. aug. 30. 17:59
 17/23 anonim ***** válasza:
47%

Nekem akkor is igen, ha nullásra húznak is egyesek. Szívem joga, nem?

1-es voltam

Nyilván ez csak kölcsönös szimpátia esetén igaz. Senkire nem mászok rá. Ha valaki csinos marad 40 felett, akkor csak egy 50-es a kopaszodó, sörhasas lehet vonzó? Ugyan miért?

2022. aug. 30. 20:15
 18/23 anonim ***** válasza:
45%

17#

Sztereotípia.Ha 40 es nőt csinosnak mondod, akkor az 50 es férfi mitől lesz sörhasú?

Ezzel az erővel egy 20 lehet randa is meg nem is.

Kár itt évekkel dobálódzni mert nem mond semmit.

2022. aug. 30. 20:22
 19/23 anonim ***** válasza:
53%

#18 és ha egy 20+-os helyes, tiltott dolog, hogy tetszhet és lehet szexuálisan vonzó? Fogadjuk már el, hogy nem vagyunk egyformák.

17-es voltam

2022. aug. 30. 20:40
 20/23 anonim ***** válasza:

Hát, remélem, hogy annyira nem, mert az elmúlt időben olyan nagyon okos, 40-es, késő 30-as bomba nőket ismertem meg, hogy mellettük minden 30 alattit gyereknek látok. Komolyan mondom, akiknek ők nem tetszenek, az már "a kutya is jó dolgában veszik meg" minősített esete.

38/f

2022. szept. 1. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!