Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát persze!Minden vágyam hogy egy kis önallótlan porbafingó pöcsöst tanítgassak be,ahelyett hogy egy komoly ferfivel jőjek össze!
Meh..
#13: kicsilány, attól, hogy neked abból a pár pasiból ez jött le, még nem lesz igaz, nagy általánosságban.
Nem vonom kétségbe, hogy neked ez a tapasztalatod, ettől még nem ez az általános.
Egyébként meg simán lehet persze, hogy egy 20-as fiúcska vagy, és próbálod védeni amit nem érdemes...
Nekem akkor is igen, ha nullásra húznak is egyesek. Szívem joga, nem?
1-es voltam
Nyilván ez csak kölcsönös szimpátia esetén igaz. Senkire nem mászok rá. Ha valaki csinos marad 40 felett, akkor csak egy 50-es a kopaszodó, sörhasas lehet vonzó? Ugyan miért?
17#
Sztereotípia.Ha 40 es nőt csinosnak mondod, akkor az 50 es férfi mitől lesz sörhasú?
Ezzel az erővel egy 20 lehet randa is meg nem is.
Kár itt évekkel dobálódzni mert nem mond semmit.
#18 és ha egy 20+-os helyes, tiltott dolog, hogy tetszhet és lehet szexuálisan vonzó? Fogadjuk már el, hogy nem vagyunk egyformák.
17-es voltam
Hát, remélem, hogy annyira nem, mert az elmúlt időben olyan nagyon okos, 40-es, késő 30-as bomba nőket ismertem meg, hogy mellettük minden 30 alattit gyereknek látok. Komolyan mondom, akiknek ők nem tetszenek, az már "a kutya is jó dolgában veszik meg" minősített esete.
38/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!