Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasikhoz, fiatalabb fiúkhoz fordulok, utóbbi idôben párom gyorsabban elélvez mint koràbban, miért lehet ez.?
Figyelt kérdés
Gyakran szexelünk, ritka amikor 1-2napnál több is kimaradna, és van, hogy napjàban többször is ha van időnk.
Már egy ideje együtt vagyunk, és koràbban tovàbb bírta visszatartani az élvezését (vagy hogy mondjam) most sem panaszkodom (15-20perc nekem bőven elég).
Elmondása szerint nagyon kívàn és nem maszturbàl többet /kevesebbet mint korábban (igen aki szerint nincs ilyen, igen is maszturbálunk kapcsolatban is).
Szóval azt mondja, az talán a különbség csak, hogy ha a záró/gát izmait reflex szerűen összeszorítja akár ha maszturbál vagy ha szexelünk, sokkal hamarabb jut csúcs közelbe mintha ezeket elengedve folyna az aktus.
Ez valóban így van?ha szorítja ezeket az izmokat előbb élvez egy pasi?
2022. aug. 6. 10:34
1/1 anonim válasza:
Én még nem vettem észre magamon, de minden ember különböző. Próbáld análisan izgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!