Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ha nem egészen csupasz a nőnek a nemi szerve, az probléma?
Figyelt kérdés
Hanem kissé szőrös? Tehát nem full csupaszra van szedve?
Korotokat is írjátok kérlek.
2022. aug. 29. 13:19
21/25 anonim 

válasza:

Nem zavaró semennyire. A személy érdekel nem az,hogy szőrös vagy nem(+nekem nagyon érzékeny a bőröm ott emiatt megértem ha valaki nem csinál ott semmit)
22/25 anonim 

válasza:

Nem. Pont arról fantáziálok mostanában, hogy szívesen belefúrnám az orromat egy ápolt, kifejezetten dús szőrzetű pinába.
De ez fantázia marad, mert szeretem és megbecsülöm a Feleségemet!
23/25 anonim 

válasza:

Az érzékenység a borotválás vagy gyantázás után 1-2 nappal elmúlik ( a barátnőm mondta, én férfi vagyok).
25/25 anonim 

válasza:

Nem gond! Nekem sem csupasz. f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!