Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merevedési gondokkal küzdő, esetleg impotens férfiak, nektek hogy viszonyultak a nők a problémátokhkoz, van kapcsolatotok?
Egy dolgot tudok erre mondani, igaz nő vagyok. Találkoztam 40es férfivel, hasonló problémával. Az a tanácsom, hogy járj végig mindent. Ha kell, orvos. Gyakorolj, tapasztald ki mire tudsz rendesen felizgulni. Semmiképp ne rettegj, mert az rá is nyomta a bélyegét az alkalomra.
40 évesen már nagyon gáz volt ez a szituáció, legszívesebben a föld alá süllyedtem volna, pedig nem is én vagyok a férfi. Te még tudod orvosolni a helyzetet, és javítani amin csak lehet.
Normális szerető lány, egy kapcsolatban ezt megérti és elfogadja, hogy nem mindig kemény a farok, meg vannak egyéb megoldások is erre, hogy a lány kielégüljön. (Pl dildoval is ki lehet elégíteni, hogy te mozgatod neki). Egy igazi, mély, normális kapcsolat sokkal többről szól, mint a szex.
Viszont egyéjszakás kalandba, vagy szexkapcsolatban ott eléggé hamar lapátra fognak tenni, mert ott nincs meg az a lelki kötődés, amiért foglalkoznának veled. Ott keménynek kell lenni, minden esetben és sokáig bírni.
Probald meg nem kiverni hetekig. Nekem is volt ilyen es ez valamennyit segit. Igy ha odakerulsz akkor kisebb ingerre sokkal jobban felall pl.
plusz ne stresszelj semmikepp ezen :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!