Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak , ti is szoktatok ilyeneken agyalni szex közben , vagy ez csak az önmagukkal nem megelégedett nők problémája ?
Ti is aggódtok olyan dolgokon , hogy például mit fog szólni ahoz , hogy van itt egy hegem , pattanásos a hátam , vajon milyen arcot vágok , esetleg zavarja hogy leizzadtam ?
Vagy ti annyira benne vagytok a szex ködben , hogy csak arra tudtok koncentrálni és ezek a zavaró , gátló tényezők nem jelentkeznek a fejetekben.
Én mint nő , sajnos sokat aggódok ilyenen. Hogy esetleg zavarja-e az 5 kiló feleslegem például. De ha bele gondolok ,fordított esetben , a partneremen ilyeneket észre se veszek
21/L
Persze, én is szoktam!
Nyilván egy rendes kapcsolatban ismerjük a másik minden porcikáját, de kalandnál vagy eleintr megy az aggódás.
29F
8: Az együttlétet nem csak a puncidugás foglalja magában, úgyhogy igen, 2-3 óra (előjáték, összebújás stb).
Amúgy én gerjedek arra, ha egy nő szex közben leizzad, olyankor mindenhol ki szoktam nyalni (főleg a hónalját).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!