Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak , ti is szoktatok ilyeneken agyalni szex közben , vagy ez csak az önmagukkal nem megelégedett nők problémája ?
Figyelt kérdés
Ti is aggódtok olyan dolgokon , hogy például mit fog szólni ahoz , hogy van itt egy hegem , pattanásos a hátam , vajon milyen arcot vágok , esetleg zavarja hogy leizzadtam ?
Vagy ti annyira benne vagytok a szex ködben , hogy csak arra tudtok koncentrálni és ezek a zavaró , gátló tényezők nem jelentkeznek a fejetekben.
Én mint nő , sajnos sokat aggódok ilyenen. Hogy esetleg zavarja-e az 5 kiló feleslegem például. De ha bele gondolok ,fordított esetben , a partneremen ilyeneket észre se veszek
21/L
2022. jan. 30. 16:10
11/13 anonim válasza:
Életemben mindig boldog voltam, ha egy lány a "kegyeiben" részesített! Tisztelet, előzékenység, odaadás illet benneteket ezért! Ne aggódj egy heg, és pár pattanás miatt! Nem zavaró "összeizzadni", +5 kiló teherrel élni, és mi sem vesszük észre rajtatok!
12/13 anonim válasza:
Fiukent inkabb azon, hogy nehogy tul hamar elmenjek a lany igenyeihez kepest illetve, hogy ugy csinaljam ahogy neki a legjobb.
13/13 anonim válasza:
A férfi olyan, hogyha a puncid a farkán marad, azt sem veszi észre hogy hazamentél! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!