Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak nők ,akik képesek élvezni az anált? A tudat az élvezet ,hogy "ott" jár a pasi farka?
#13!
Miért sok a te fajta embrió? Nő elmondását írtam, nem kitalációt. Elég sanyarú körülmények között van a szexuális életed.
Szerintem ehhez pont hogy nagyon erős bizalom kell a férfi részéről, ha a férfiasságát hajlandó a párja fenekébe helyezni. Pláne ha gumi nélkül is, mert úgy végképp ki van téve mindenféle veszélynek, ha esetleg a nő nem mosta ki magát megfelelően előtte. Nekem például ez a bizalom tetszik benne nagyon.
Mondjuk ez a bizalom valamilyen szinten fordítva is meg kell legyen, hiszen ha a férfi túl hirtelen vagy túl mélyre tolja, az nőként bizony kellemetlen tud lenni. Pláne ha a férfinek alapból elég nagy és vastag szerszáma van. :)
A barátnőm gyorsabban és könnyebben elmegy análban, és nagyobbat is élvez.
Lassan már többször van anál nálunk, mint „hagyományos”.
Én mondjuk nem bánom. 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!