Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mennyire zavarna, összejönnétek-e egy ilyen lánnyal? (anál)
Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok és ha szexről van szó, 10-ből 9x az anális szexet kívánom. De úgy, hogy nem is esik jól, ha a puncimhoz érnek. Ti elfogadnátok egy ilyen lányt párnak, akinek leginkább csak a fenekét lehet használni?2022. aug. 27. 19:50
21/29 anonim válasza:
Én nem jönnék össze ilyen nővel. Illetve ha a személyiségével annyira megfogna, és tényleg nagyon beleszeretnék, és minden más stimmelne, akkor talán adnék neki egy esélyt.
22/29 anonim válasza:
Igen biztosan, főleg mivel nem akarok már gyermeket. Ha szűk a feneked még mindíg akkor nincs gond. Viszont elgondolkodtál már azon hogy nem vagy leszbikus?
Leszbikusok férfi szerepben sokszór nem kívánják hogy érintsék a nunijukat , viszont análisan szeretik.
Persze ennek is vannak fokozatai. Van aki szereti ha nyalják , de a behatolāst már nem.
Ahány ház, annyi szokás !
23/29 anonim válasza:
Igen azonnal mível popsi imádó vagyok !!!
24/29 anonim válasza:
Ilyen barátnőm van. Imádom. Ő is imádja. Van hogy napi többször is csináljuk. Ő évek óta csinálja ezt. 30 F
25/29 Ujjazgatós Farkas válasza:
Természetesen. Mindenki más és mást szeret. Ez teszi érdekessé a szexuális életet. Szerintem ez nem nagy baj. Én elfogadnálak és szerintem mások is.
27/29 anonim válasza:
Nem zavarna, hanem nagyon tetszene és szeretnék rátalálni ilyen lányra.
28/29 anonim válasza:
Nem tudom hogy mennyire vagy valós de én pont most jövök össze egy ilyen lánnyal. Előre tisztáztuk hogy a vaginális neki fáj (orvosnál is volt korábban vele) és inkább csak anált részesíti előnyben amit viszont nagyon szeret. Egy nagyon kedves aranyos helyes arcú lány, engem nem zavar annyira imádom őt.
29/29 anonim válasza:
Én bármikor összejönnék Veled, vagy egy hozzád hasonló lánnyal, ugyanis imádom az análszexet, szerintem az egyik legjobb dolog a világon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!